24/02/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 - 00:52

Γκουτσίδης: «Να ηρεμησουμε για να κερδίσουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε»

Περίεργο να δέχεται ξανά γκολ ο Απόλλων Σμύρνης από το πουθενά και να πέφτει η απόδοση, είπε ο άμεσος συνεργάτης του Παράσχου για την ήττα από τον Βόλο

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε στον Βόλο ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να τονίζει ότι είναι περίεργο που σε δεύτερο σερί ματς οι «κυανόλευκοι» δέχθηκαν γκολ από το πουθενά και κατόπιν η απόδοσή τους έπεσε σημαντικά.

Μιλώντας στη Νοva, o άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου υπογράμμισε την ανάγκη για ηρεμία, ώστε να επανέλθει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα καλά αποτελέσματα.

«Πραγματικά είναι να απορείς. Το ίδιο συνέβη κι εντός έδρας με τη Λαμία. Ενώ δεν είχαμε κινδυνεύσει, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο ή οργανωμένο ο αντίπαλος, και στα δύο ματς δεχθήκαμε γκολ στο ίδιο λεπτό. Ακολούθως δημιουργείται πολύς εκνευρισμός στην ομάδα και χρειάζεται χρόνος για να διορθωθεί. Πρέπει να το προσέξουμε για να αντεπεξέλθουμε κι όταν δεχόμαστε γκολ και να μπορούμε να ανατρέπουμε εις βάρος μας σκορ.

Πρέπει να ηρεμήσουμε, να δούμε τι λάθη κάναμε όλοι μας και να δουλέψουμε για να βγάλουμε τον καλό εαυτό που έχουμε δείξει ότι μπορούμε, ώστε να κερδίσουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να μην έχουμε προβλήματα στο τέλος», δήλωσε ο Γκουτσίδης.

Μοιραστείτε το: