28/02/2021
Πρωτάθλημα | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 - 15:52

40 ημέρες προπονήσεων ζητούν οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου

Οι αθλητές των Ροδιτών εξέδωσαν ανακοίνωση για δοθεί ένα χρονικό περιθώριο ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα οι ομάδες της Football League

Οι παίκτες του Ιάλυσου με ανακοίνωση τους την Πέμπτη (18/2) ζήτησαν να υπάρξει χρονικό διάστημα, διάρκειας 40 ημερών για να κάνουν προετοιμασία μέχρι να ξεκινήσει η Football League.

Οι Ροδίτες, στην ανακοίνωσή τους, αιτιολογούν για ποιο λόγο χρειάζονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προπονήσεων, δείχνοντας την αντίθεσή τους στο πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή ο οποίος είχε δηλώσεις ότι η εκκίνηση του πρωταθλήματος μπορεί να γίνει μετά από 20-25 ημέρες προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ΠΑΕ Ιάλυσος πιστεύουμε ότι μετά από αγωνιστική αποχή ενός χρόνου και τρίμηνη αποχή από τις προπονήσεις είναι εύλογο και απαραίτητο ένα χρονικό διάστημα 40 ημερών για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Βασικό μας μέλημα είναι η υγεία μας και η υγεία των συναδέλφων μας και αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία από τον covid-19, αλλά αφορά κυρίως την ομαλή επιστροφή μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα και η μελλοντική μας καριέρα.

Η προσπάθεια να σώσουμε την φετινή χρονιά δεν πρέπει να βάζει σε κίνδυνο και να ρισκάρει το επαγγελματικό μέλλον μας».

 

Μοιραστείτε το: