28/02/2021
Μπάσκετ | Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 - 00:23

Κάτας: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, μου άρεσε η αντίδραση στην άμυνα»

Ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη

Ο προπονητής του Παναθηναικού, Όντετ Κάτας, δήλωσε ότι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό .

Για τον αγώνα είπε: «Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρεθήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Στην άμυνα ήμασταν πολύ κακοί, δεν κάναμε τίποτα απ όσα είπαμε, ενώ και στην επίθεση πήραμε πολλά βιαστικά και άστοχα σουτ. Με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί μας να βρουν και πολλούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό».

Για το δεύτερο μέρος σημείωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και ξεκαθαρίσαμε πως πρέπει να παλέψουμε και να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο. Μου άρεσε η αντίδρασή μας. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια στην άμυνα και «χτίσαμε» πάνω σε αυτή. Έτσι πρέπει να αρχίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Μπορεί να είμαστε μια νέα ομάδα, χωρίς μεγάλη εμπειρία και να χρειαζόμαστε χρόνο αλλά θα προσαρμοστούμε και τα καταφέρουμε».

 

Μοιραστείτε το: