08/03/2021
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 - 14:08

Ατρόμητος: «Στηρίζουμε Κλάτενμπεργκ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Η ομάδα του Περιστερίου αιτήθηκε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή να μεριμνήσει για 50-50 διαιτησίες

Συνάντηση με τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ είχαν την Τρίτη (26/01) τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος, με αφορμή τη διαιτησία.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» Γιώργος Σπανός και η αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου τόνισαν πως στηρίζουν το έργο του Άγγλου αρχιδιαιτητή, κάτι το οποίο εκφράστηκε και δημόσια μέσω ανακοίνωσης.

Παράλληλα, το μοναδικό αίτημα που εξέφρασαν είναι ο ίδιος να μεριμνήσει ώστε η ομάδα του Περιστερίου να διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού και της Αντιπροέδρου, Κάτιας Κοξένογλου.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κλάτενμπεργκ οι άνθρωποι του Ατρομήτου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Το μόνο αίτημα που υπήρξε ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει το πρωτάθλημα, είναι να μεριμνήσει ώστε η ομάδα μας να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της».

Μοιραστείτε το: