12/04/2021
ΧΑΝΙΑ | Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 - 17:53

Βοσνιάδης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν πρέπει να πετάμε τέτοιους βαθμούς»

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο προπονητής των Χανίων

Απογοητευμένος έμεινε ο προπονητής των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, στην Άρτα, την Κυριακή (24/01).

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ότι η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη, ενώ επισήμανε ότι δεν πρέπει να πετιούνται έτσι τέτοιοι βαθμοί.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε το πέναλτι πρέπει να το δώσουμε όπως δόθηκε, ούτε να πετάξουμε τόσες πολλές ευκαιρίες.

Έγινε το πέναλτι, είχαμε άλλα 90 λεπτά τουλάχιστον να παίξουμε για να φέρουμε το αποτέλεσμα εκεί που θέλουμε. Το φέραμε ενωρίς, στο β’ ημίχρονο αφού είχαμε χάσει τόσες ευκαιρίες… και μετά θέλει ψυχραιμία!

Έχουμε πετάξει δέκα στατικές φάσεις στο α’ ημίχρονο και δέκα στο δεύτερο, να μη σημαδέψουμε ούτε στόχο!

Κακά χτυπήματα, ένα ανεξήγητο άγχος! Τα παιχνίδια θα σου έρχονται θετικά, θα σου έρχονται και ανάποδα. Το θέμα είναι να μπορούμε να αντιδράμε. Δε θα μας στραβώσει κάτι στο παιχνίδι και θα τρελαθούμε όλοι…

Κατά τα άλλα, πήγαμε σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς είχε πολλές καθυστερήσεις, δεν επιτρεπόταν να βρεθεί ρυθμός, δίναμε μάχη να κρατήσουμε τους παίκτες ήρεμους να μην ασχοληθούν με πράγματα, μη φύγει το μυαλό τους από όλο αυτό που συνέβη εδώ.

Τι να κάνουμε; Θα παίξουμε και με αυτά. Ομάδες στόχων πρέπει να είναι προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν και αυτές τις καταστάσεις. Δε φταίει κανείς άλλος, ο αντίπαλος έκανε τη δουλειά του. Εμείς έπρεπε να είμαστε ουσιαστικοί, ψύχραιμοι, για να τελειώσουμε όλα αυτά που δημιουργήσαμε.

Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα θα είναι έτσι, μην πετάμε βαθμούς τους οποίους βάσει εικόνας τους δικαιούμαστε. Με τόσες τελικές κατορθώσαμε να μην πάρουμε τους τρεις πόντους!

Πιστεύω θα μας έρθει πιο εύκολα το γκολ και θα μπορούμε να λύσουμε πράγματα… μην πετάμε τέτοιους βαθμούς!»
Μοιραστείτε το: