28/02/2021
ΠΑΟΚ | Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 - 12:30

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Ουάρντα

Μια 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής κατήγγειλε σε Μέσο της πατρίδας της το περιστατικό εναντίον του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η 22χρονη, Φαίδρα Γκουγκουλή, Αιγύπτια με ελληνική καταγωγή, καθώς κατηγορεί τον άσο του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα για σεξουαλική παρενόχληση.

Η κοπέλα, η οποία ζει στο Ντουμπάι, μίλησε στην αιγυπτιακή ιστοσελίδα «albawabhnews», αναρτώντας παράλληλα μηνύματα που της έστειλε ο 27χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, καθώς και ηχητικά μηνύματα, στα οποία ισχυρίζεται ότι ακούγεται η φωνή του.

Η 22χρονη αναφέρει πως ο Ουάρντα την παρενοχλούσε καιρό και της ζητούσε επίμονα να συναντηθούν. Εκείνη, ωστόσο, αρνήθηκε κάτι που εξόργισε τον άσο του ΠΑΟΚ ο οποίος την έβρισε και την απείλησε πως θα στείλει μήνυμα στους γονείς της.

Όπως τονίζει η Φαίδρα Γκουγκούλη, αρχικά της έστειλε στο Instagram και της ζήτησε να συναντηθούν. Εκείνη αρνήθηκε και ο Ουάρντα, όπως δήλωσε η νεαρή γυναίκα, την αποκάλεσε «σκύλα» και την μπλόκαρε.

Και συνεχίζει: «Στη συνέχεια μού έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησα ''ναι''. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκα μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ''Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ@λ@κ@ς;''. Μετά από αυτό άρχισε να με απειλεί ότι θα πει αυτό που του είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Το κάνω αυτό γιατί θέλω όλα τα κορίτσια να μάθουν ποιος είναι».

Μοιραστείτε το: