25/02/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 - 18:42

Ένωση SL2-FL: «Δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους»

Διαμαρτυρία από τη διοργανώτρια για τη νέα αναβολή στη συζήτηση των ειδικών σχετικά με την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες της Football League

Ούτε την Πέμπτη (21/1) συζητήθηκε από τους λοιμωξιολόγους το θέμα της επανέναρξης των ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες της Football League, με την Ένωση SL2-FL να διαμαρτύρεται.

Με σχετική ανακοίνωση η διοργανώτρια ζητά να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα και να συζητηθεί το θέμα στη σύσκεψη των ειδικών την Παρασκευή (22/1).

Αναλυτικά: «Για ακόμη μια φορά η σύσκεψη κατά την οποία θα συζητείτο το θέμα έναρξης των προπονήσεων της Football League αναβλήθηκε. Για ακόμη μια φορά αναφέρεστε στο άνοιγμα κλάδων όπου στην ουσία δεν τηρείται κανένα μέτρο και ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που δεσμεύεται εγγράφως ότι θα τηρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί, δεν αναφέρεται πουθενά.

Αιτούμαστε στην αυριανή σας σύσκεψη όπως συζητηθεί και αποφασιστεί η επανέναρξη προπονήσεων της Football League και η επιστροφή στα γήπεδα μιας επαγγελματικής κατηγορίας που απασχολεί σχεδόν 1.000 αθλητές.

Δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους».

Μοιραστείτε το: