28/02/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 - 22:46

Παράσχος: «Επιτέλους ο Απόλλων βγήκε από τη μιζέρια και την απομόνωση...»

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μετά το διπλό επί της ΑΕΛ

Από νίκη σε νίκη οδεύει ο Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας, με τον Γιώργο Παράσχο να δηλώνει ότι δικαιούται η ομάδα του να κοτάζει ψηλότερα.

Ενώ για τα ρεκόρ που πιάνει η «Ελαφρά Ταξιαρχία ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στη Νοva, δεν έκρυψε τη χαρά του και είπε σχετικά: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και επιτέλους ο Απόλλων βγήκε από τη μιζέρια και την απομόνωση.

Καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας, κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά μας έλειπε η τύχη και κάποια σφυρίγματα. Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά όσοι έπαιξαν ήταν καλοί. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πλέον μπορούμε να σκεφτόμαστε όχι τις τελευταίες θέσεις αλλά για λίγο ψηλότερα. Η ομάδα έχει μέλλον και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Από την στιγμή που η ΑΕΛ ρίσκαρε και έβγαλε τον Ζίζιτς, πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάτι ακόμα, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί».

Ο Παράσχος αναφέρθηκε και στη Football League, για να πει συγκεκριμένα: «Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να ξεκινήσει και η Football League, που απασχολεί πολλούς ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να παίξουν και πάλι τα παιδιά».

Μοιραστείτε το: