25/07/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 - 14:10

Δέσμευση ότι θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά η Football League

Τι ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την τηλεδιάσκεψη με τη διοργανώτρια και τους αρχηγούς των ομάδων

Τη δέσμευση της διοργανώτριας ότι το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά, γνωστοποίησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση του για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης της Τετάρτης (13/1)…

Αναλυτικά, ο ΠΣΑΠ αναφέρει τα ακόλουθα: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τους αρχηγούς των ομάδων της Football League και της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας.

Η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη ύστερα από σχετική πρόσκληση του Συνδέσμου, ώστε να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στη Football League, η οποία παραμένει η μόνη επαγγελματική ποδοσφαιρική λίγκα στην Ευρώπη που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο ΠΣΑΠ μετέφερε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής τους έντονους προβληματισμούς του και την ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν, για αρχή, στις ομαδικές προπονήσεις. Εξέλιξη που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής μας διαβεβαίωσε και δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμη και έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να θέσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ μας ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά».

Μοιραστείτε το: