27/02/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 - 13:50

Άμεση τηλεδιάσκεψη για τη Football League ζητά ο ΠΣΑΠ

Παρουσία του Δ.Σ. της διοργανώτριας και τη συμμετοχή των αρχηγών και των νόμιμων εκπροσώπων κάθε ΠΑΕ

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της Football League, της τρίτης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας, που είναι ακόμα στο περίμενε των ομαδικών προπονήσεων (η διοργανώτρια πήρε το «πράσινο φως» για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και περνά σε αίτημα στη ΓΓΑ)… Οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ πιέζει για λύση και σε ενημέρωση του την Τρίτη (12/1) γνωστοποίησε ότι ζητά άμεσα τηλεδιάσκεψη παρουσία του Δ.Σ. της Ένωσης SL2-FL, των αρχηγών των ομάδων και των νόμιμων εκπροσώπων των ΠΑΕ.

Αναλυτικά, το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών υπογραμμίζει τα ακόλουθα:

«Ο ΠΣΑΠ με δεδομένη την ήδη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και με διάχυτη ανησυχία για το πώς θα γίνει αποδεκτό το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις, κατέθεσε το Σάββατο (9/1) πρόταση στη διοργανώτρια αρχή για τη διενέργεια ευρείας τηλεδιάσκεψης, μεταξύ του ΔΣ του ΠΣΑΠ, τον αρχηγό από κάθε ομάδα, το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής και τον νόμιμο εκπρόσωπο της κάθε ΠΑΕ.

Ο ΠΣΑΠ αναμένει άμεσα απάντηση, καθώς δεν πρέπει να χαθεί περαιτέρω χρόνος ώστε να υλοποιηθεί , όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ο κοινός μας στόχος».

Μοιραστείτε το: