08/03/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 - 22:37

Μπόλονι: «Κάποια βελτίωση τη βλέπουμε...»

Για παίκτες που περνούν εξετάσεις μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟ μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ

Το εμπόδιο της ΑΕΛ ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός και ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε ότι βελτιώνονται σιγά σιγά οι «πράσινοι».

Μιλώντας στη Νοva, o Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που περνούν εξετάσεις, ενώ χαρακτήρισε ντροπαλή την ομάδα του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη για την ποιότητά του. Θεωρώ ότι έχουμε μία τεχνική υπεροχή. Έχουμε δυσκολία να το δείξουμε στη διάρκεια του ματς. Η κατοχή, οι πάσες, οι εναλλαγές δεν είναι ακόμη αυτό που θέλω. Θα πω, όμως, ότι αυτό ήταν εντάξει.

Είμαι χαρούμενος για τους επτά βαθμούς. Βλέπουμε μια βελτίωση, όχι μεγάλη. Κάποια βελτίωση, όμως, τη βλέπουμε. Οι παίκτες που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα περνούν τις εξετάσεις τους. Δεν θέλω οι φίλαθλοι να χάσουν τον ενθουσιασμό τους όταν μιλώ για τους νέους παίκτες. Οι νέοι πέρασαν τις εξετάσεις, αλλά με βαθμό που μπορεί να βελτιωθεί.

Παίζουμε με σφίξιμο και φόβο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορώ να σκεφτώ τι συμβαίνει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο. Χάνουν 1-0, δεν θα έλεγα ότι έχουν ιδιαίτερη ευθύνη, οπότε παίρνουν περισσότερα ρίσκα. Από την άλλη πλευρά, εμείς δεν είμαστε οι πιο ισχυροί ούτε στο φυσικό ούτε στο πνευματικό κομμάτι. Για το τεχνικό μέρος που περιμένουμε λύσεις, θα έλεγα ότι κι αυτό κουτσαίνει. Είμαστε λίγο ντροπαλοί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε», είπε ο Μπόλονι.

Επίσης, ανέφερε:

Για τη βελτίωση στην άμυνα: «Υπάρχει βελτίωση. Κοιτάω το ποτήρι μισογεμάτο. Ναι, δεν δεχθήκαμε γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες. Παίξαμε σήμερα με επτά απουσίες και παίξαμε με παίκτες που δεν έχουν φτάσει ακόμη να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε παίκτες που εμείς τους σπρώχνουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα έλεγα ότι μας υποχρεώνουν αυτοί να τους βάλουμε. Παίκτες όπως είναι ο Μπουζούκης, ο Καμπετσής, είναι παίκτες που φοράνε για την ηλικία τους μια φανέλα που είναι βαριά».

Για τη συμπλήρωση 50 ετών από τον τελικό με τον Άγιαξ: «Με την υπάρχουσα διοίκηση βρισκόμαστε με τα πόδια στη γη. Είμαστε ρεαλιστές και ουσιαστικά προχωράμε με μικρά βήματα. Το να προχωράς με μεγάλα βήματα είναι πάρα πολύ δαπανηρό. Αυτά τα μικρά βήματα πρέπει να τα καταλάβει και να τα σεβαστεί ο κόσμος. Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ λυπάμαι για τον Πούσκας που είχε πει ότι εάν νικήσουμε στο τριφύλλι θα προστεθεί ένα ακόμη φύλλο, θα γίνει τετράφυλλο».

Μοιραστείτε το: