12/04/2021
ΓΓΑ | Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 - 18:29

Ανακοινώθηκε η έναρξη SL2 και Volley League ανδρών!

Επισημοποιήθηκε το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου τόσο από τη ΓΓΑ όσο και από τον Χαρδαλιά * Ομόφωνη η απόφαση των Ειδικών...

Είναι πλέον γεγονός! Επιτέλους όχι μόνο οριστικό -όπως σας αναφέραμε νωρίτερα-, αλλά και επίσημο. Τόσο το υφυπουργείο Αθλητισμού, όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγο μετά τις 18.00 της Παρασκευής (8/1) ανακοίνωσαν την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 2 στο ποδόσφαιρο και της Α1 βόλεϊ ανδρών από το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου 2021!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τη ΓΓΑ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Οι συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των αθλητικών φορέων του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ έφεραν αποτέλεσμα, καθώς από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές δόθηκε η άδεια για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2 και εκείνου της Α1 βόλεϊ ανδρών από το σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου 2020.

Ομόφωνα, λοιπόν, εγκρίθηκε από την ‘‘Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 η εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και της Volley League Ανδρών την επόμενη εβδομάδα.

Το ‘‘πράσινο φως’’ άναψε κατόπιν των διαβεβαιώσεων για την αυστηρότατη τήρηση των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία προβλέπουν και εβδομαδιαίο μοριακό έλεγχο.

Ελήφθησαν υπόψη, επιπλέον, ο όχι μεγάλος αριθμός αθλητών που συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα και οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες καθημερινές προπονήσεις, αλλά και η μέχρι στιγμής απουσία επιβάρυνσης του επιδημιολογικού φορτίου, εξαιτίας αυτών των δραστηριοτήτων.

Επισημάνθηκε, μάλιστα, ότι βάσει των ανωτέρω προϋποθέσεων είναι μικρές οι πιθανότητες επιδημιολογικής επιβάρυνσης και στη συνέχεια
Μοιραστείτε το: