15/01/2021
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - 18:34

Παναχαϊκή: Άλλη μία απολύμανση στην Αγυιά

Οι «κοκκινόμαυροι» σημειώνουν ότι ήταν απαραίτητη, παρά το ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Προσέχουν για να μην έχουν στην Παναχαϊκή... Σε άλλη μία απολύμανση στο γήπεδο της Αγυιάς προχώρησαν τη Δευτέρα (30/11) οι «κοκκινόμαυροι», παρά το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως τονίζουν βέβαια οι Αχαιοί στην ενημέρωσή τους, υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με εργασίες συντήρησης στο γήπεδο, οπότε ελέω κορωνοϊού είναι απαραίτητη η απολύμανση.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας συνεχίζοντας την πιστή τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής προχώρησε για ακόμα μια φορά σε απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της στην Αγυιά. Η απολύμανση έγινε αφενός στο γενικότερο πλαίσιο υγιεινής και αφετέρου για την καταπολέμηση του COVID-19.

Μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά οι χώροι του γηπέδου χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που κάνουν διάφορες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αχαϊκή Απολυμαντική για τη σημαντική συμβολή της ως προς την πραγματοποίηση της απολύμανσης».

Μοιραστείτε το: