15/01/2021
Ελλάδα | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - 16:23

Αναβολή για δυο μέρες πήρε η δίκη του Νότη Σφακιανάκη

Στις 2 Δεκεμβρίου θα δικαστεί η υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή που συνελήφθη με μικροποσότητα ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Ζήτησε προθεσμία για δύο ημέρες… Τελικά ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης που συνελήφθη την Κυριακή (29/11), για μικροποσότητα κοκαΐνης και οπλοκατοχή, ζήτησε την Δευτέρα (30/11) και πήρε, παράταση μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μέχρι να δικαστεί η υπόθεση του.

Να σημειωθεί πως ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος από τις αστυνομικές Αρχές μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Ο ίδιος, την ώρα που αποχωρούσε από τις δικαστικές αίθουσες, δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

 «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο», ήταν τα λόγια του.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Σφακιανάκη, είχε αναφέρει για τις κατηγορίες σε βάρος του πελάτη του τα ακόλουθα: «Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια, λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων. Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι' αυτήν».

Μοιραστείτε το: