24/01/2021
ΑΡΗΣ | Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 - 22:43

Μάντζιος: «Δεχθήκαμε κρύα κι εύκολα γκολ...»

Αυτό τόνισε ο προπονητής του Άρη για την ήττα από τον Ολυμπιακό

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης και ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για κρύα και εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των «κίτρινων» είπε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Εμείς δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε. Ήταν ένα κοντρόλ παιχνίδι, δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεχτήκαμε πάλι ένα εύκολο γκολ και το έργο μας έγινε πιο δύσκολο. Με τις αλλαγές δώσαμε τόνο, φρεσκάδα, κάναμε το γκολ, προσπαθήσαμε για το βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η γενική εικόνα έδειξε ότι μπορεί η ομάδα να κοιτάζει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις.

Ήταν το πρώτο ντέρμπι μετά το Παναθηναϊκό, θέλαμε βαθμό ή βαθμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη».

Ενώ για το ότι οι αλλαγές έφτιαξαν το γκολ του Άρη, σχολίασε: «Ήταν να γίνουν οι αλλαγές, αλλά μας πήγε λίγο πίσω το δεύτερο γκολ. Ήταν παιχνίδι που παίχτηκε στον άξονα, μας έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά μας το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν την ένταση, έδωσαν το γκολ αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι»..

 

Μοιραστείτε το: