15/01/2021
Μπάσκετ | Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 - 21:33

ΕΣΑΚΕ: «Στο πλευρό του Ολυμπιακού»

Επίσημη θέση για το θέμα που προέκυψε με το φιλανθρωπικό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εξήγησε πως η λίγκα θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος του Ολυμπιακού.

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις που αφορούσαν στα έσοδα, οι ομάδες προτίθενται να στηρίξουν το πρόγραμμα, αφού ενημερώθηκαν πως τα χρήματα θα δοθούν στο πλαίσιο καταπολέμησης του κορωνοϊού. Κάτι που ασφαλώς ήταν αυτονόητο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ αισθάνεται ως υποχρέωση του να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ.

Γι’ αυτό εδώ και χρόνια λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενώ είναι αρωγός σε κάθε δράση που έχει ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των πιο αδύναμων.

Τα μέλη του ΕΣΑΚΕ δε, έχουν μια αξιοθαύμαστη κοινωνική προσφορά σε όλα τα χρόνια διεξαγωγής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ μέλη του θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Monday ‘s Game Night against COVID-19» με χορηγία της ΕΡΤ, έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ».

 

Μοιραστείτε το: