18/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 - 17:12

Καμία προσωπική παράσταση από το ποδόσφαιρο στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για SL2-FL

Δεν ισχύει απολύτως τίποτα απ’ όσα κυκλοφόρησαν για παρουσία Μπουτσικάρη, Λεουτσάκου και εκπροσώπου της ΕΠΟ στη σύσκεψη των «ειδικών» τη Δευτέρα

Η αγωνία για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας 2 και της FootballLeagueείναι δεδομένη, όπως και το δίκαιο να αρθεί σε πρώτη -τουλάχιστον- φάση το απαγορευτικό ειδικά στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, που έχει δεσμευτεί για την τήρηση ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με την SL1… Αυτά τα δεδομένα, ωστόσο, απέχουν από διάφορες ανακριβείς πληροφορίες, που κυκλοφορούν εσχάτως και αναπαράγονται μάλιστα, περί προσωπικής παράστασης του ποδοσφαίρου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων τη Δευτέρα (23/11), ώστε να ειπωθεί επισήμως το αίτημα για να εκκινήσουν SL2 και FL.

Τo ρεπορτάζ του a-sports.gr είναι ξεκάθαρο: Δεν προκύπτει από πουθενά τίποτα τέτοιο! Ούτε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ούτε ο ομόλογος του της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 - Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ούτε κάποιος εκπρόσωπος της ΕΠΟ θα έχουν συμμετοχή -έστω με τηλεδιάσκεψη- στη σύσκεψη των «ειδικών» για τον κορωνοϊό. Κοινώς, όλα όσα διαδίδονται είναι απλά… ράδιο αρβύλα!

Έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαφοροποίηση και αλλαγή εντός του τρέχοντος 24ωρου σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τις δύο μικρότερες επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες.

Μοιραστείτε το: