17/01/2021
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 - 22:23

Αντωνίου: «Εμείς σαν Λεβαδειακός περνάμε ένα μαρτύριο...»

Για φαρσοκωμωδία έκανε λόγο ο προπονητής του Λεβαδειακού

Την απογοήτευση και την αγωνία του συνάμα εξέφρασε τη Δευτέρα (16/11) ο Σωτήρης Αντωνίου για το ότι δεν έχουν μπει ακόμα στη δράση οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, μιλώντας στο Metropolis 95.5, έκανε λόγο για μαρτύριο που περνούν οι Βοιωτοί, χαρακτηρίζοντας φαρσοκωμωδία την κατάσταση με τη μη έναρξη του πρωταθλήματος.

«Εμείς έχουμε διακόψει τις προπονήσεις και τα παιδιά ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα απλά. Περιμένουμε με αγωνία να παρθεί μια απόφαση, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς σαν Λεβαδειακός περνάμε ένα μαρτύριο. Μην ξεχνάμε το φιάσκο με το περσινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μου θα μπορούσε να κερδίσει την άνοδο στην κατηγορία.

Ένας παραλογισμός που δεν υπάρχει καμία λογική και ας μην ξεχνάμε ότι στα 55 πρωταθλήματα της Ευρώπης, τα 54 έχουν ξεκινήσει κανονικά τα πρωταθλήματα της Β' Εθνικής. Η μόνη χώρα που δεν έχουμε ξεκινήσει είμαστε εμείς. Δεν μπορώ να δώσω μια εξήγηση για το τι συμβαίνει. Εξηγήσεις μπορούν να δώσουν οι αρμόδιοι. Είναι μια φαρσοκωμωδία όλο αυτό το πράγμα», είπε ο τεχνικός των «πράσινων».

Και πρόσθεσε: «Πίσω από αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν εκτός από τους ιδιοκτήτες και οικογένειες που ζουν από το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα έχει 70 με 80 άτομα. Αυτά δεν τα σκέφτεται κανένας. Βρισκόμαστε τέλη Νοεμβρίου και δεν γνωρίζουμε τίποτα. Έχουν χαθεί πλέον και οι ημερομηνίες.

Πρέπει να ξυπνήσουν αυτοί που πρέπει να ξυπνήσουν και να πάρουν μια απόφαση για το καλό όλων, για να βγάλουμε αυτό που αγαπάμε στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το πρωτάθλημα με τους φιλάθλους στο γήπεδο».

Μοιραστείτε το: