25/01/2021
ΞΑΝΘΗ | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 15:42

ΠΑΕ Ξάνθη: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»

Δυσαρέσκεια μέσω επιστολής, των Ακριτών κατά της Σούπερ Λίγκας 1 και του Λεωνίδα Μπουτσικάρη

Τη δυσαρέσκειά της προς τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη εξέφρασε μέσω επιστολής της την Παρασκευή (31/7) η ΠΑΕ Ξάνθη.

Σε αυτή αναφέρεται στην επιστολή της διοργανώτριας προς την ΕΠΟ με την οποία ζητούσε τον άμεσο ορισμό του αγώνα μπαράζ των Ακριτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης με έπαθλο την τελευταία θέση στο νέο πρωτάθλημα των «μεγάλων».

Από την ακριτική ΠΑΕ τονίζουν χαρακτηριστικά ότι: «η ενέργεια αυτή συνιστά παραβίαση του καταστατικού και των κείμενων διατάξεων» τη στιγμή που ακόμα πρώτον δεν έχει παρθεί καμία απόφαση από το Δ.Σ. της SL1 και δεύτερον δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14.

Τέλος την επιστολή, που κοινοποιήθηκε σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού, η ΠΑΕ Ξάνθη την κλείνει με μία φράση του αείμνηστου Ηλία Ηλιού που είχε αναφέρει: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι έχετε αποστείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητάτε τον άμεσο ορισμό μπαράζ.

Αν όντως αυτό συμβαίνει η έκπληξη μας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά η ενέργειά σας αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση του καταστατικού μας και των κείμενων διατάξεων, αφού εκτός των άλλων δεν έχει "παρθεί" καμία τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. της Super League και επιπλέον δεν έχει ακόμη επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων 7-14.

Ευχόμαστε να μην έχει συντελεστεί αυτή η θεσμική παρεκτροπή, άλλως οφείλετε να εξηγήσετε τους "ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" σας οδήγησαν σε αυτή.

ΥΓ 1: Ο Αείμνηστος Ηλίας Ηλιού είχε πει: "Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα"

Με εκτίμηση,

Για την Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ».

Μοιραστείτε το: