07/05/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 - 19:33

Τιμωρία στον Ράντο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες στον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη και πρόστιμο 5.000 ευρώ * Πληρώνουν και οι «κίτρινοι»

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες θα πρέπει να μείνει ο Αλέκος Ράντος, καθώς την εν λόγω τιμωρία του ανακοίνωσε την Πέμπτη (9/7) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ με το ίδιο ποσό τιμωρήθηκαν και οι «κίτρινοι» ως συνυπεύθυνοι.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΑΝΤΟ, αξιωματούχο της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ “ΑΡΗΣ”, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δέκα πέντε (15) ημέρες, καθώς και χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ευθυνόμενης ως προς την χρηματική ποινή εις ολόκληρον με τον πρώτο.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ “ΑΡΗΣ” χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος της εγκαλούμενης ΠΑΕ “ΑΡΗΣ” χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για κάθε παράβαση της παραπάνω ποινής απαγόρευσης εισόδου στον ανωτέρω αξιωματούχο της».

Μοιραστείτε το: