07/05/2021
ΑΙΓΑΛΕΩ | Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 - 11:22

Άρης Παλτόγλου: «Είμαι ΕΔΩ για το Αιγάλεω!» (pics)

Δεν αποχωρεί ο ισχυρός άνδρας του «Σίτι» που προανήγγειλε τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά * Τι δήλωσαν Γράφας, Μανδραφλής και οργανωμένοι

Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης παραχώρησαν οι άνθρωποι του Αιγάλεω το βράδυ της Τετάρτης (8/7) στην αίθουσα Τύπου του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», η οποία ήταν κατάμεστη.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Άρης Παλτόγλου πήρε πρώτος το λόγο και τόνισε πως δεν αποχωρεί από το Αιγάλεω και είναι «ΕΔΩ» για την ομάδα, τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του.

Ο Παλτόγλου τόνισε ότι δεν θα αποχωρήσει από το Αιγάλεω και πως η ομάδα θα αγωνιστεί στη Football League στηριζόμενη σε νέα παιδιά και με χαμηλό μπάτζετ, ωστόσο… χτύπησε το καμπανάκι πως στην πρώτη στραβή, δεν θα υπάρχει… Αιγάλεω.

Αναφορικά με τη δήλωσή του ότι αποχωρεί τόνισε ότι είχε προβεί σε αποχώρηση πριν 25 μέρες, αλλά δεν παρουσιάστηκε κανείς, συνεπώς οι επιλογές ήταν ή να παραμείνει η ομάδα στη Football League με χαμηλό μπάτζετ, ή να πάει στον Ερασιτέχνη και στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα ανέφερε ότι μέχρι να φτιαχτεί το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» η ομάδα θα δώσει τα φιλικά της παιχνίδια και ίσως και κάποια ματς πρωταθλήματος στον Ταύρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πριν από 25 μέρες περίπου είχα πει ότι η ομάδα χαρίζεται και δεν πωλείται. Μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένας! Δύο επιλογές υπάρχουν:

H πρώτη είναι να πάμε με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά για να σώσουμε την κατηγορία στη Β’ Εθνική που θα αγωνιζόμαστε τη νέα χρονιά, και η άλλη επιλογή είναι η ομάδα να πάει στον ερασιτέχνη και να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Από τη στιγμή που συμφωνείτε και θέλετε να είμαι εγώ αυτός που θα καθοδηγεί την ομάδα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και όχι στην πρώτη στραβή να αποδοκιμάζουμε αυτή την προσπάθεια.

Θα πρέπει να χτίσουμε σιγά σιγά μια ομάδα στη Β’ Εθνική με ένα χαμηλό μπάτζετ το οποίο ίσως ξεπεράσει και τις 500.000 ευρώ, από τη στιγμή που δεν έχουμε έσοδα και χορηγίες και το γήπεδο είναι ανέτοιμο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η ομάδα θα αναγκαστεί να δώσει φιλικά και ίσως τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Ταύρου και όλα αυτά για να πασχίσουμε για μια αξιοπρεπή σωτηρία.

Σας ξεκαθαρίζω και πάλι, ότι στο πρώτο λαϊκό δικαστήριο που θα γίνει από τη μεριά του κόσμου με ύβρεις προς εμένα, την οικογένειά μου και τον προπονητή, τη Δευτέρα δε θα υπάρχει Αιγάλεω! Το ίδιο θα συμβεί και στο πρώτο πρόστιμο εις βάρος μας, διότι πέρσι σε 22 αγωνιστικές πληρώσαμε εννέα πρόστιμα!»

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι οργανωμένοι που έδειξαν τη στήριξή τους αναφέροντας:

«Εμείς είμαστε μαζί σου και καλύτερα να παίξουμε με πιτσιρικάδες οι οποίοι θα ματώνουν για την ομάδα!».

Ακολούθησε ο Θωμάς Γράφας που τόνισε ότι το Αιγάλεω θα είναι μία νέα, δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, που μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι για κανέναν τονίζοντας ότι οι επιλογές παικτών θα γίνουν προσεκτικά.

«Πριν από 25 μέρες είχαμε ανησυχία για το αύριο του συλλόγου, σήμερα αυτή η ανησυχία εξαλείφθηκε με την οικογένεια Παλτόγλου να είναι εδώ.

Ο Πρόεδρος οριοθέτησε το στόχο και ποια θα είναι η φιλοσοφία με το χαμηλό μπάτζετ και τα νέα παιδιά, σας υπόσχομαι ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα η οποία μέσα στο γήπεδο θα είναι ομάδα!

Χρειάζεται υπομονή από όλους μας, να στηρίξουμε και να αγκαλιάσουμε τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Δεν θα είμαστε εύκολη λεία για κανέναν! Οι επιλογές παικτών θα γίνουν από εμένα και θα είμαι υπεύθυνος για τις επιλογές μου! Φυσικά πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση», ήταν τα λεγόμενα Γράφα.

Τέλος, μία παλιά δόξα του Αιγάλεω ο Τάκης Μανδραφλής, παίκτης της ομάδας και προπονητής, όντας σήμερα νυν αντιδήμαρχος έκλεισε τη συνέντευξη τονίζοντας πως είναι και αυτός δίπλα στον Παλτόγλου, σαν οπαδός του Αιγάλεω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι εδώ να βοηθήσω γιατί είμαι οπαδός και όχι ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, να σας υποσχεθώ ότι γίνεται το καλύτερο δυνατό με την αντικατάσταση του χλοοτάπτητα έτσι ώστε η ομάδα να παίζει στην έδρα της. Οποιοσδήποτε χρειαστεί κάτι ξέρει που θα με βρει, είμαι πρόθυμος να τον ακούσω».

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων, όλοι μαζεύτηκαν στο βήμα φώναξαν την Κ-17 που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον νότιο όμιλο της Football League Κ-17 και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι φώναξαν «Αιγάλεω», ενώ χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Μοιραστείτε το: