18/01/2021
Εθνικές ομάδες | Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 - 14:10

Οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές (video)

Για τη μάχη που συνεχίζουν να δίνουν εναντίον του κορωνοϊού και τους αφιερώνουν την επιστροφή τους στα γήπεδα 

Toν καλύτερο εαυτό τους έδωσαν το τελευταίο δίμηνο και συνεχίζουν να δίνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και γενικότερα όλη η ιατρική κοινότητα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην κοινωνία.

Με σχετικό βίντεο που δημοσίευσε την Πέμπτη (7/5) η ΕΠΟ, οι διεθνείς παίκτες αφιερώνουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό την επιστροφή τους στα γήπεδα, ενώ το δικό του «ευχαριστώ» είπε και στα ελληνικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ.

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στη ζωή μας! Μετά από 50 ημέρες πλήρους αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στο χορτάρι και προετοιμάζονται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Δεν ξεχνούν όμως τους χιλιάδες ήρωες της σκληρής καθημερινότητας του τελευταίου διμήνου, τους ανθρώπους που αντιστάθηκαν κι άντεξαν στην επέλαση του COVID-19 και βοήθησαν αποφασιστικά χιλιάδες συνανθρώπους μας, ώστε να ξεπεράσουν τον ιό και να επανέλθουν υγιείς στο σπίτι και την οικογένειά τους: το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς όλων των δομών υγείας της χώρας μας, τους οδηγούς, νοσηλευτές και γιατρούς του ΕΚΑΒ, όλους όσους έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα στα ασθενοφόρα, τα νοσοκομεία, τα εργαστήρια, τις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σ' αυτούς τους ξεχωριστούς συμπολίτες μας, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αφιερώνουν την επιστροφή τους στα γήπεδα και τη νέα ποδοσφαιρική καθημερινότητα!», αναφέρεται στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Μοιραστείτε το: