25/01/2021
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 - 22:47

Έσωσε 24χρονο ναυαγό με το σκάφος του ο Ντι Κάπριο

Ο Γάλλος πάλευε 11 ώρες με τα κύματα στην Καραϊβική πριν τον εντοπίσει ο δημοφιλής ηθοποιός

Σκηνές από... ταινία βίωσε και στην πραγματική ζωή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Όπως έγινε γνωστό, ο δημοφιλής ηθοποιός έσωσε με το σκάφος του 24χρονο ναυαγό στην Καραϊβική.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου, με τον νεαρό Γάλλος, μέλος πληρώματος ενός γιοτ, να πέφτει μεθυσμένος στη θάλασσα κοντά στο Σεντ Μάρτιν.

Αμέσως το γιοτ που ήταν, το «Club Med», εξέπεμψε sos και το πολυτελές σκάφος του δημοφιλούς ηθοποιού που ήταν κοντά έσπευσε να βοηθήσει.

Ο Ντι Κάπριο ήταν μαζί με την 22χρονη σύντροφό του, Καμίλα Μορόνε, και άλλα φιλικά του πρόσωπα και, παρά τις προειδοποιήσεις για επερχόμενη καταιγίδα, πήρε την απόφαση να βοηθήσει.

Τελικά, κατάφερε να τον βρει το σούρουπο και ενώ ο... ναυαγός ήταν για 11 ώρες στη θάλασσα.

Το πλήρωμα του σκάφους του Ντι Κάπριο ανέσυρε τον αφυδατωμένο και εξαντλημένο από την πολύωρη μάχη με τα κύματα Γάλλο, ονόματι Βίκτωρ και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και νερό και φαγητό, πριν τον παραδώσει στην ακτοφυλακή.

Μάλιστα, ήταν το μόνο σκάφος που ανταποκρίθηκε, με τον 24χρονο να τους ευχαριστεί παραδεχόμενος ότι, αν αργούσαν περισσότερο, δεν θα τα είχε καταφέρει.

Μοιραστείτε το: