26/01/2021
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 - 18:04

Ράσταβατς: «Ξέρω ποιος είναι ο Αστέρας, θα είναι πετυχημένη η συνεργασία...»

Σήκωσε... μανίκια ο νέος προπονητής της ομάδας της Τρίπολης

Mε τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του θα βαδίσει από εδώ και στο εξής ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Σέρβο τεχνικό να πραγματοποιεί την Πέμπτη (5/12) την πρώτη του προπόνηση.

Γνώρισε λοιπόν τους νέους του παίκτες ο πρώην κόουτς της Ξάνθης, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συμφωνία του με τους Αρκάδες, όπως και τη σιγουριά του ότι θα αποδειχθεί επιτυχημένη η συνεργασία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη συμφωνία. Είναι μια καινούργια πρόκληση για την καριέρα μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα.

Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ο Αστέρας και γι' αυτό τον λόγο διάλεξα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα είναι πάρα πολύ πετυχημένη. Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα απ' όλα να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Στη συνέχεια να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ώστε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται τη βαθμολογική μας θέση της ομάδας.

Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ σίγουρο βήμα για εμένα γιατί έρχομαι σε ένα γνωστό περιβάλλον κι αυτό πιστεύω πως είναι πολύ θετικό», ανέφερε ο Ράσταβατς.

Μοιραστείτε το: