26/01/2021
ΑΙΓΑΛΕΩ | Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 - 15:21

Αιγάλεω: «Η υπομονή έχει τα όρια της»

Δυσαρέσκεια στο «Σίτι» για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία * Ευχαριστίες στον Ασπρόπυργο

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει το Αιγάλεω. Το «Σίτι», μετά το 1-1 με τον Ασπρόπυργο την Κυριακή (20/10), ξέσπασε μέσω ανακοίνωσης, καταγγέλλοντας αδικίες σε βάρος του και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε συγκεκριμένες φάσεις στα ματς με Καλαμάτα, Καβάλα, Ιάλυσο και Ασπρόπυργο, τονίζοντας ότι «η υπομονή έχει τα όρια της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από 4 αγωνιστικές στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Football League, η υπομονή έχει τα όρια της,και οι αδικίες εις βάρος της ομάδας μας διαδέχονται η μία την άλλη. Στο παιχνίδι Με την ΚΑΛΑΜΑΤΑ :δεν δόθηκε πέναλτι πεντακάθαρο και ο επόπτης ΓΟΥΡΝΑΣ σταμάτουσε συνεχώς τους παιχτες με οφσάιντ ( είχε μονίμως σηκωμένη το σημαιάκι του ), Δεύτερη αγωνιστική στη ΚΑΒΑΛΑ: ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Λαμπρου , Τρίτη αγωνιστική με ΙΑΛΥΣΟ, με το παραμικρό δεχόμασταν κίτρινες κάρτες και στο 95’ λεπτό καθαρό οφσάιντ του ιαλυσου δεν δόθηκε και παραλίγο να ισοφαριστούμε, και τέλος σήμερα στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, η διαιτησία εις βάρος μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ο επόπτης γουρνας ο ίδιος κύριος που σφύριξε και με Καλαμάτα να προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει πρόβλημα στη εστία μας.

Κύριοι το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα, και απαιτούμε να το παίζετε 50-50..».

Πάντως, η ΠΑΕ ευχαρίστησε δημόσια τον Ασπρόπυργο για τη φιλοξενία, με την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (21/10) να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Ένωση Ασπροπυργου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην Ομάδα μας και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου».

Μοιραστείτε το: