21/03/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 - 16:32

Εμπαιγμός στη Σούπερ Λίγκα 2 για τα τηλεοπτικά, στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Η ειδική επιτροπή συναντήθηκε τελικά με τον Δρόσο, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν χρήματα» * Δεν ασχολείται πλέον με τον Βασιλειάδη η διοργανώτρια και ζητά ραντεβού με Παππά ή Τσακαλώτο

Παίζουν την κολοκυθιά... Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέμενε για την αναδιάρθρωση, ο Γιώργος Βασιλειάδης δημιούργησε μια νέα κατηγορία υπό την προϋπόθεση της οικονομικής άνεσης των ομάδων, που μάλιστα προσυμφωνήθηκε αλλά τώρα και στο παραπέντε των εκλογών δείχνουν να μην τηρούν τα όσα είχαν πει.

Έτσι στη Σούπερ Λίγκα 2, με αφορμή τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων για τα τηλεοπτικά μπορούν να μιλούν ακόμα και για εμπαιγμό.

Για το καυτό θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) το οποίο αναβλήθηκε και έτσι η ειδική επιτροπή υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, είδαν τον διευθυνοντα συμβουλο της ΕΡΤ, Γιάννη Δρόσο, ο οποίος τους είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Μοιραία λοιπόν το νέο πρωτάθλημα είναι στον... αέρα, οι ομάδες δεν βρίσκουν καν λόγο να συναντήσουν τον Βασιλειάδη και θα επιδιώξουν ραντεβού με έναν εκ των Παππά ή Τσακαλώτο τη τελευταία βδομάδα πριν από τις κάλπες.

Το ενημερωτικό της Σόυπερ Λίγκας 2 αναφέρει τα εξής: «Συνάντηση με τον κο Ιωάννη Δρόσο, πραγματοποίησε σήμερα επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά.

Η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον κο Βασιλειάδη, με τον οποίο ακύρωσε το σημερινό της ραντεβού και το μετέφερε για τη Δευτέρα 1/7 και ώρα 13.30.

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.

Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κο Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω.

Με νέα επιστολή, ζητούν ραντεβού έως τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 με τους κ.κ. Παππά και Τσακαλώτο, καθ΄ ύλιν αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να επιλύσουν άμεσα και οριστικά το θέμα που έχει προκύψει.

“Η υλοποίηση των συμφωνηθέντων της αναδιάρθρωσης χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία και αναμένουμε άμεσα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η επταμελής επιτροπή της SL2».

Μοιραστείτε το: