26/01/2021
ΑΡΗΣ | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:02

Αποθέωση για Μάβραϊ από τους οπαδούς του Άρη

Ο Αλβανός στόπερ δήλωσε χαρούμενος για την υποδοχή

Mία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς του Άρη που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ το απόγευμα της Παρασκευής (14/9), καθώς το «παρών» έδωσε και ο Μεργκίμ Μάβραϊ μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Αλβανός διεθνής στόπερ γνώρισε την αποθέωση ως το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» και δεν έκρυψε τη χαρά του για την υποδοχή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σπέσιαλ οι πρώτες ώρες. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, ήμουν και στο γήπεδο και φαντάζομαι πώς είναι να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό», ανέφερε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

Και πρόσθεσε σχετικά με το τι του είπε ο συμπατριώτης του Μπάσα: «Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μπω στην ομάδα, στα αποδυτήρια και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει εδώ.

Είναι μια καινούργια πρόκληση, μια νέα περιπέτεια ο Άρης για μένα, ανυπομονώ να το ζήσω, να το απολαύσω και είναι κάτι πολύ συναρπαστικό».

Μοιραστείτε το: