29/03/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 - 18:36

Μέχρι 20 Αυγούστου η προθεσμία για συμμετοχή στη Γ' Εθνική των ομάδων που δεν θα παίξουν SL2

Αυτό ανακοίνωσε την Τετάρτη (4/8) η ΕΠΟ

Mέχρι στιγμής είναι έξι οι ομάδες που ήταν να παίξουν στη νέα Σούπερ Λίγκα 2 αλλά δεν τα κατάφεραν, με την ΕΠΟ να ενημερώνει την Τετάρτη (4/8) ότι περιθώριο για δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική υπάρχει έως τις 20 Αυγούστου.

Παναχαϊκή, Καβάλα, Ιάλυσος, Θεσπρωτός, Ορφέας Ξάνθης και Σαντορίνη είναι μέχρι στιγμής οι ομάδες που τελικά δεν θα πάρουν μέρος στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία και μένει να φανεί αν θα προκύψουν και άλλες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Επιτροπής Διοργανώσεων.

- Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής των ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, ορίζεται η Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

- Ματαιώνεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, λόγω μη δήλωσης συμμετοχής επαρκούς αριθμού ομάδων.

- Έως τις 18 Απριλίου 2022 θα διαρκέσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. στη διοργάνωση προβιβασμού τους στην Γ' Εθνική (Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων)».

Μοιραστείτε το: