29/03/2024
Εθνικές ομάδες | Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 - 23:14

Φαν'τ Σιπ: «Ήταν δύο πολύ καλές εμφανίσεις...»

Ευχαριστημένος με την εικόνα των διεθνών και κόντρα στη Νορβηγία ο προπονητής της Εθνικής

Τη φιλική νίκη με 2-1 επί της Νορβηγίας πήρε η Εθνική και ο Τζον Φαν'τ Σιπ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη συνολικά καλή εικόνα στα ματς με το Βέλγιο και τους Νορβηγούς, αναφέροντας σχετικά: «Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δυσκολέψαμε τη Νορβηγία. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Σημειώσαμε τα δύο γκολ και προκαλέσαμε προβλήματα σε έναν δυνατό αντίπαλο με αρκετά καλή φυσική κατάσταση και δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μας πίεσαν, είχαν παραπάνω παίκτες μπροστά, άλλαξαν το σύστημά τους. Τρεις καλούς παίκτες και μπήκε ο Σόρλοτ.

Είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά παίξαμε καλή άμυνα. Παρ' όλα αυτά, δεν είχαν μεγάλες φάσεις με εξαίρεση το γκολ. Δεν είχαμε πολύ καιρό να προετοιμαστούμε, ενώ είχαμε και τα δύο ταξίδια σε Βέλγιο και Ισπανία. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ήταν δύο πολύ καλές εμφανίσεις».

Όσον αφορά την εξουδετέρωση του Χάαλαντ, επισήμανε: «Ξέραμε πώς θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε ώστε να γίνει επικίνδυνος. Το βασικό ήταν να μην φτάνουν σε αυτόν οι μπαλιές. Είχαμε τρεις αμυντικούς που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Μαυροπάνος ήταν πολύ γρήγορος και είχαμε δύο έμπειρους παίκτες, τον Τζαβέλλα και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Και οι τρεις τα πήγαν καλά, ένας απ΄αυτούς έπρεπε να βγαίνει και μπροστά στα χαφ. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να βγει έξω από την περιοχή για να έχει χώρους. Συνολικά έτσι τον ελέγξαμε και τον περιορίσαμε. Δεν του πήγε τόσο καλά το ματς. Δεν μπορούσε να πάρει μπαλιές και συνολικά ήμασταν καλύτεροι».

Μοιραστείτε το: