26/04/2024
Εθνικές ομάδες | Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 - 01:00

Φαν'τ Σιπ: «Κάναμε το παιχνίδι μας, δυσκολέψαμε το δικό τους»

Ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών κόντρα στο Βέλγιο ο προπονητής της Εθνικής

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η Εθνική στο φιλικό 1-1 με το Βέλγιο και ο Τζον Φαν'τ Σιπ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός είπε ότι η «γαλανόλευκη» ήταν συμπαγής, έκανε το παιχνίδι της και παράλληλα δυσκόλεψε το παιχνίδι των αντιπάλων της.

«'Ηταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε μόνο τρεις ημέρες για προετοιμασία, κάναμε καλές προπονήσεις και εφαρμόσαμε στο γήπεδο όσα δουλέψαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους και τη μαχητική τους εικόνα. Μείναμε πιστοί στην τακτική μας.

Μείναμε συμπαγείς, πιέσαμε όπου έπρεπε. Είχαμε και δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μασούρα και τον Μπακασέτα. Το Βέλγιο ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο μέρος, είχαν επικίνδυνες σέντρες από τα δεξιά, στο ημίχρονο αλλάξαμε, πήγαμε πίσω με πέντε παίκτες. Τους κόστισε και τους δυσκολέψαμε σημαντικά. Πετύχαμε και ένα ωραίο γκολ από μία στημένη φάση. Ήταν ένας συνδυασμός, να παίζουμε το παιχνίδι μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και να τους δυσκολέψουμε το παιχνίδι τους, να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού», είπε ο Φαν'τ Σιπ.

Μοιραστείτε το: