24/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 - 18:07

Κ19: Πέρασε του ΠΑΟΚ με την ψήφο της ΕΠΟ!

Η πρόταση των Θεσσαλονικέων συγκέντρωσε πλειοψηφία 3/4 και άλλαξε την προκήρυξη, με το πρωτάθλημα να τελειώνει στο φινάλε του α' γύρου

Με το υπόλοιπο του α' γύρου θα επανέλθει στη δράση και θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λίγκας 1, όπως προέκυψε από το Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη (13/5).

Αυτή ήταν η πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω κορωνοϊού τον περασμένο Νοέμβριο κι ενώ είχε διεξαχθεί και η 6η αγωνιστική, για να υπερψηφιστεί με την πλειοψηφία των 3/4 και λόγω της θετικής ψήφου της ΕΠΟ!

Συγκεκριμένα, εκτός της ΕΠΟ ψήφισαν υπέρ ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Βόλος, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία, ενώ, αντίθετα, δεν είχε τύχη η πρόταση του Ολυμπιακού για να γίνει ο α' γύρος και να ακολουθήσει Φάιναλ Φορ.

Πέραν του Ολυμπιακού αυτή την πρόταση ψήφισαν ο Άρης και ο ΟΦΗ κι έτσι πέρασε του ΠΑΟΚ με τη συνδρομή της Ομοσπονδίας. Σημειώνεται ότι δεν ήταν παρούσα η ΑΕΛ στο Δ.Σ.

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α' γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: