25/04/2024
Αρχείο | Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013 - 16:45

Η... ακτινογραφία της προετοιμασίας και ο Παπαζαχαρίας!

Η στήλη του Απόλλωνα σας απoκάλυψε την τελευταία μεταγραφή των «κυανόλευκων» και περνά από «κόσκινο» την... πρόοδο όλων των παικτών στην επανεκκίνηση της μεγάλης επιστροφής

 

 

Δένει την άμυνα με Παπαζαχαρία ο Απόλλων

Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Δεκάρι ήθελαν αρχικά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά τα αμυντικά προβλήματα που φανερώθηκαν στο κρας τεστ με τον Ατρόμητο υποχρέωσαν τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων» να αλλάξουν προσανατολισμό… Έτσι, ο Απόλλων κινήθηκε ταχύτατα και «έκλεισε» ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο τον 28χρονο (28/3/1985) στόπερ Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Ο περσινός αρχηγός του Άρη (έχει κάνει προσφυγή στους «κίτρινους» για οφειλές προς το πρόσωπό του) και επί σειρά ετών παίκτης του Ηρακλή προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 24 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Η απόκτηση του Παπαζαχαρία (αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στα αμέσως προσεχή 24ωρα), δείχνει ικανή να θωρακίσει την άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει πλέον περισσότερες επιλογές με τέσσερις στόπερ στη διάθεσή του, αφού προϋπήρχαν οι Δεληζήσης, Βέρτζος, Ζουέλα…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαζαχαρίας (έχει μετρήσει 9 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων) εξέταζε προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά το δέλεαρ της οικονομικής σιγουριάς του Απόλλωνα τον φέρνει στη Ριζούπολη…

Από εκεί και πέρα, να επισημανθεί πως ο Παπαζαχαρίας έχει συνολικά 157 συμμετοχές με 3 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, επί 9 χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή και την προηγούμενη τριετία είχε «μετακομίσει» από το Καυταντζόγλειο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για λογαριασμό του Άρη.

Αυτή είναι η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή του Απόλλωνα και το ζήτημα του επιτελικού μέσου θα επανεξετασθεί (εάν και εφόσον) τον Ιανουάριο…

* Η συμφωνία με τον Παπαζαχαρία ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκεύης (16/8).

 

Το «κυανόλευκο κόσκινο» της προετοιμασίας

Το a-sports.gr «μετανάστευσε» επί 21 ημέρες στο Ελατοχώρι και είδε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα… Έτσι, αναλύουμε την πρόοδο των «κυανόλευκων» λίγο πριν από το κατώφλι της μεγάλης επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα! Kαι ταυτόχρονα σας παρουσιάζουμε τους παίκτες μέσα από μια χαρακτηριστική ΦΩΤΟ:
 

Τερματοφύλακες

 
Νάσος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Είναι ο μικρότερος της παρέας των γκολκίπερ του Απόλλωνα. Στα 22 του έχει την τύχη να βρίσκεται σε ρόστερ ομάδας Σούπερ Λίγκας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, έδειξε στη διάρκεια της προετοιμασίας πως έχει θέληση να μάθει πράγματα και να βελτιωθεί.
 
Φελίπε ΓΚΟΜΕΖ
Έχει τρομερή σωματοδομή. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη δοκιμαστική προπόνηση που έκανε με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» πριν αποφασισθεί η απόκτησή του. Έχει ορισμένα καλά στοιχεία (ρεφλέξ – πέρα από το ότι γεμίζει την εστία) αλλά και κάποια σημεία (σταθερότητα) που οφείλει να δουλέψει… Θα είναι, πάντως, μια υπολογίσιμη εναλλακτική για τα γκολπόστ.  
 
Γιώργος ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ
Χωρίς το άγχος και την πίεση, είναι σε σαφώς πολύ καλύτερη κατάσταση από το φινάλε της περσινής σεζόν. Φαίνεται αρκετά ορεξάτος, ακομπλεξάριστος και με πολύ καλή διάθεση. Ξεκινά ως η πρώτη εναλλακτική επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας του Απόλλωνα και βλέπουμε…  
 
Αλέξανδρος ΤΖΟΡΒΑΣ
Αναμφισβήτητα έχει το προβάδισμα στη θέση του τερματοφύλακα και ο Απόλλων αποτελεί την ευκαιρία για αυτόν ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρο της επανόδου του στις τάξεις της Εθνικής… Ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα στο βουνό, αλλά σταδιακά άρχισε να ανεβαίνει. Ο διεθνής γκολκίπερ είχε καλή παρουσία στο κρας τεστ με τον Ατρόμητο, είχε καλές - σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το μέγεθος της ήττας σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. Αυτή η εμφάνιση άφησε υποσχέσεις για ανάλογες παρουσίες και στο πρωτάθλημα.
 
Αμυντικοί
 
Λεωνίδας ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Έπαιξε σε όλα τα φιλικά πλην από αυτό με τον Ατρόμητο και σχεδόν πάντα μοιραζόταν το χρόνο στη θέση του δεξιού μπακ με τον Γιώργο Χατζηζήση (στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εξαιτίας απουσιών αγωνίστηκε στα αριστερά)… Φάνηκε σταθερός και αθόρυβος, χωρίς να εντυπωσιάσει τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά.
 
Άγγελος ΒΕΡΤΖΟΣ
Πολύ καλύτερος απ’ ό,τι τον περιμέναμε. Σοβαρός σε όλες τις εκφάνσεις και αντιδράσεις του ως στόπερ. Από τους «κυανόλευκους», και ειδικά από την κατηγορία των νεοαποκτηθέντων, που ξεχώρισαν στο βουνό τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά. Ικανοποιητικά τα πήγε στη θέση του και στο φιλικό του Περιστερίου, ωστόσο ήταν λάθος να χρησιμοποιηθεί αρχικά ως δεξί μπακ…
 
Γιώργος ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ
Ο πιο σταθερός αμυντικός κρίκος… Και αναφερόμαστε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Κοινώς τα όσα έγιναν στο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τη συνολική εικόνα του στο διάστημα της προετοιμασίας. Στο Περιστέρι ο 26χρόνος στόπερ ήταν αγνώριστος σε σχέση με αυτό που μάθαμε πέρσι και συνεχίσαμε να βλέπουμε στο Ελατοχώρι καθημερινά. Η περίπτωση Δεληζήση, ωστόσο, σε σχέση με την απόδοσή του στο τεστ με τον Ατρόμητο αποτελεί κλασικό παράδειγμα του λεγόμενου ντόμινο (όπου όταν ο παρτενέρ σου δεν πάει καθόλου καλά, το… ποτάμι παίρνει και εσένα).    
 
Σπύρος ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ
Παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και πριν κάνει το «αγροτικό του» για ένα εξάμηνο στην Επισκοπή. Με δεδομένο πως μπορεί να παίξει όλη τη δεξιά πλευρά (φουλ μπακ), θα πρέπει να προσεχθεί. Έχει δυνατότητες και σαφώς τη διάθεση να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία όταν του δοθεί…
 
Φρανσίσκο ΖΟΥΕΛΑ
Το αν φταίει πως δεν ήταν από την αρχή της προετοιμασίας, καθώς ήταν η τελευταία μεταγραφή, θα φανεί στην πορεία… Η ουσία είναι, όμως, ότι δεν τα έχει πάει καθόλου καλά σχεδόν σε όλα τα φιλικά στα οποία χρησιμοποιήθηκε. Τρομερά επιρρεπής στο λάθος και στην γκέλα, δεν εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Διακρίναμε, βέβαια, και κάτι θετικό για κεντρικό αμυντικό: μιλάει και κατευθύνει τους συμπαίκτες του, αλλά αυτό, αν μένει μόνο σε θεωρητικό - προφορικό επίπεδο, χάνει την αξία - χρησιμότητά του. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά στην κανονική περίοδο μεταμορφωθεί θετικά, γιατί αυτό που είδαμε στην προετοιμασία ήταν πολύ κακό (και δεν αναφερόμαστε με βάση την παρουσία του κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά γενικά).
 
Πέτρος ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ
Ξεκίνησε με διάθεση την προετοιμασία και έδειχνε πως είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε ετοιμότητα στην αριστερή πτέρυγα της οπισθοφυλακής. Ωστόσο, ο τραυματισμός του λίγο πριν από την τρίτη εβδομάδα παραμονής του Απόλλωνα στο Ελατοχώρι τον κράτησε εκτός… Έτσι, έχασε και τις προπονήσεις και όλα τα τελευταία φιλικά. Αν, πάντως, τα πράγματα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται να αποτελεί πρώτη επιλογή…   
 
Θανάσης ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
Πέρασε αθόρυβα στο βουνό, αν και είχε και κάποιες «τυχερές» ημέρες για τον υπερβάλλοντα ζήλο σε ατομικά μαρκαρίσματα. Στα φιλικά ήταν κινητικός στην αριστερή πτέρυγα της οπισθοφυλακής και πήρε περισσότερο χρόνο μετά τον τραυματισμό του Κανακούδη, ενώ στο τεστ με τον Παναιτωλικό χρίστηκε και σκόρερ! Δεν καταφέραμε να αποκομίσουμε σαφή και αποκρυσταλλωμένη άποψη, ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα, αλλά ημέρα με την ημέρα ανέβαζε στροφές. Θα είναι σε κάθε περίπτωση μια λύση.      
 
Γιώργος ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ
Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο… Κυρίως έχει πολύ γρηγορότερα τρεξίματα. Μοιράστηκε το χρόνο παντού με τον Αργυρόπουλο (πλην του ματς στο Περιστέρι) και φαίνεται πως για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός… Κάτι που είναι προς όφελος της ομάδας, καθώς ανεβάζει το επίπεδο.
Ο έμπειρος δεξιός μπακ είναι μαχητής και τέρας φιλοτιμίας. Και αυτό το έδειξε ακόμα και στο δυνατό τεστ με τον Ατρόμητο, όπου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για να κερδίσει κάτι σε κάθε φάση.   
 
Μέσοι
 
Δημήτρης ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Χρησιμοποιήθηκε από αριστερό μπακ μέχρι δεκάρι! Φιλότιμος, έδειξε διάθεση και σταθερότητα σε όλη την προετοιμασία. Θα δώσει τη μάχη του για να «χωρέσει» στο αρχικό σχήμα στη διάρκεια της σεζόν, με βασικό πλεονέκτημα πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, από την άμυνα μέχρι την επίθεση (πλην τερματοφύλακα και σέντερ φορ).
 
Τζον ΚΑΜΑΡΑ
Τον είδαμε στόπερ (με τον Παναιτωλικό για ένα ημίχρονο ήταν ΑΨΟΓΟΣ) αλλά και στη φυσική (αμυντικό χαφ) θέση του… Η παρουσία του ως κόφτη στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο βοήθησε αρκετά στη βελτίωση της εικόνας των «κυανόλευκων»…Ασφαλώς μπορεί να βοηθήσει, δείχνει σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να αξιολογηθεί καταλλήλως, καθώς αποδεικνύεται πως είναι πολύτιμη μονάδα.
 
Παναγιώτης ΚΟΡΜΠΟΣ
Έβγαλε… σβηστά την προετοιμασία, αλλά ασφαλώς με θετικό πρόσημο. Στο χώρο των αμυντικών χαφ ήταν ο πιο σταθερός, αν και από… ανάγκη σε κάποια φιλικά επωμίσθηκε (με ασφαλώς μικρότερη επιτυχία) και ρόλο επιτελικού μέσου. Έμπειρος παίκτης, προερχόμενος από καλή σεζόν, ξεκινά με πολλά ατού… Εφόσον όλα αυτά βγουν και στο πρωτάθλημα, τότε μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.
 
Τάσος ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Ήταν ένα ευχάριστο ξάφνιασμα! Μπήκε πολύ φορτσάτα στην προετοιμασία και έκανε αίσθηση. Στο πρώτο φιλικό, αυτό με τον Εργοτέλη, πραγματοποίησε την εντυπωσιακότερη εμφάνισή του στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης… Η συνέχειά του στο βουνό δεν είχε την ίδια ορμή, αλλά ήταν καλή, ενώ σταδιακά άρχισε να χρησιμοποιείται και να δοκιμάζεται στο κέντρο. Έτσι, τις περισσότερες φορές βρέθηκε σε ρόλο αμυντικού χαφ, ενώ για κάποια λεπτά στο φιλικό με τον Ατρόμητο επωμίσθηκε και το ρόλο του επιτελικού μέσου!
 
Αλέξανδρος ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ
Εμφανίστηκε αρκετά ορεξάτος και ιδιαίτερα μαχητικός όσες φορές αγωνίστηκε στα φιλικά αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις… Ενδεχομένως η παραμονή του στη Ριζούπολη, που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη, να τον γέμισε αυτοπεποίθηση και να του έδωσε… αέρα για να ανέβει ψυχολογικά. Πέρα από τα κλασικά προσόντα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ειδικά του αμυντικού χαφ, δείχνει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του και στο σουτ παίρνοντας πρωτοβουλίες.
 
Λεάντρο ΑΛΒΑΡΕΖ
Έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του… Γενικά, δεν έκανε το κάτι παραπάνω ή το εντυπωσιακό. Έχει, όμως, όλα τα προσόντα και την εμπειρία για να προσαρμοστεί εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιήθηκε στην κλασική θέση του ως αμυντικό χαφ, αλλά πήρε και ρόλο στόπερ ορισμένες φορές (σε οικογενειακά διπλά ή φιλικά). Η εικόνα του στο τελευταίο τεστ με τον Ατρόμητο αδικεί τη συνολική προσπάθεια που έχει καταβάλει στην προετοιμασία και δεν είναι αντιπροσωπευτική.
 
Γιαν ΜΠΛΑΖΕΚ
Δεν φάνηκε ιδιαίτερα… Λίγα πράγματα στα φιλικά στα οποία χρησιμοποιήθηκε (με χειρότερη εμφάνιση όλων αυτή στο δυνατό τεστ με τον Ατρόμητο). Βέβαια, σε κάποιες προπονήσεις στο Ελατοχώρι έδειξε πως έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά (στο πώς σουτάρει και πασάρει)… Ούτως ή άλλως, πάντως, η απόκτησή του ήταν εξαρχής ένα μεγάλο ερώτημα και παραμένει αναπάντητο
 
 
Επιθετικοί
 
Φρανκ ΓΚΟΥΕΛΑ
Το πάλεψε… Μπορούμε να πούμε πως σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τα πήγε καλύτερα από κάθε άλλο ξένο νεοαποκτηθέντα. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία (ήταν κινητικός) και είχε διάθεση τόσο στα φιλικά όσο και στις προπονήσεις στο βουνό. Ωστόσο, δεν ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο αριστερό άκρο της επίθεσης… Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε αν στα επίσημα ματς ανέβει τόσο ώστε να δικαιώσει όσους πίστεψαν εξαρχής πως μπορεί να βοηθήσει για το κάτι παραπάνω…
 
Αντώνης ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του και δεν έχει έρθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο σκοραρίσματος για σέντερ φορ (από τα οικογενειακά δίτερμα μέχρι τα φιλικά ματς). Τακτικά στο φινάλε της παρουσίας του Απόλλωνα στο Ελατοχώρι ήταν βελτιωμένος αρκετά ως προς τις τοποθετήσεις - υποδοχές της μπάλας σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα. Έδειξε, όμως, πως χρειάζεται και άλλο χρόνο. Έδειξε, βέβαια, διάθεση (σχεδόν ύστερα από κάθε προπόνηση συνέχιζε να δουλεύει τα τελειώματά του), αλλά θα πρέπει πλέον να… τρέξει ώστε να έρθει σε επιθυμητά επίπεδα με την έναρξη του πρωταθλήματος.   
 
Ηλίας ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ
Έδειξε αρκετή διάθεση. Ήταν κινητικός στα περισσότερα φιλικά και προσπάθησε. Είχε κάποιες εκρήξεις και φάνηκε πως άρχισε να ανεβάζει σιγά σιγά τα στάνταρ του… Αν και έχει το «10» στη φανέλα, έπαιξε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης σε όλα τα φιλικά. Θα διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα, ωστόσο θα πρέπει να γίνει πιο απλός, ουσιαστικός… Κοινώς λιγότερες ντρίπλες και κορδέλες, γιατί το μπορεί.
 
Πάολο ΦΑΡΙΝΟΛΑ
Ορεξάτος. Σταδιακά βελτιώθηκε ημέρα με την ημέρα… Έχει θέληση. Υπήρξαν φιλικά στα οποία η παρουσία του ανέβασε την απόδοση όλης της ομάδας. Αν συνεχίσει έτσι, θα αποδειχθεί πολύτιμη μονάδα και χρήσιμος. Χρησιμοποιήθηκε σχεδόν όλες τις φορές στις πτέρυγες της επίθεσης, αλλά σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε και σε ρόλο σέντερ φορ… Κρατήστε το και αυτό στα υπ’ όψιν…
 
Γιώργος ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ
Μακράν ο πλέον φορμαρισμένος «κυανόλευκος» κατά την περίοδο της προετοιμασίας… Πρώτος παίκτης στις προπονήσεις, με τα καλύτερα ποσοστά σκοραρίσματος από τις απλές ασκήσεις και τα οικογενειακά δίτερμα μέχρι και τα φιλικά. Προφανώς και μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» εξάμηνο στη Ριζούπολη προσαρμόστηκε πλήρως και δείχνει έτοιμος να… ξεπληρώσει αυτά που «χρωστά» από πέρσι, τόσο σε εμφανίσεις όσο και σε γκολ. Μέχρι τώρα αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο η καλύτερη (εσωτερική) μεταγραφή και, εφόσον αυτό συνεχιστεί και στην κανονική περίοδο, ο έμπειρος επιθετικός θα αποτελέσει βαρόμετρο της πορείας του Απόλλωνα. 
 
Χρήστος ΜΙΝΓΚΑΣ
Με εξάρσεις στην περίοδο της προετοιμασίας… Είχε σκαμπανεβάσματα. Φάνηκε, ωστόσο, πως είναι πεισματάρης και κυνηγά τις φάσεις μέχρι τέλους. Έχει στοιχεία αγωνιστικού τσαμπουκά και μπορεί να βοηθήσει, αρκεί να αποκτήσει διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι του. 
 
Και οι τρεις «μικροί» (προερχόμενοι από την Κ20) που ήταν στο Ελατοχώρι:
 
Γιάννης ΣΙΓΑΛΑΣ
Μάζεψε εμπειρίες και πήρε παραστάσεις, οι οποίες μπορούν να τον βοηθήσουν μελλοντικά. Τον είδαμε και σε κάποια φιλικά να παίζει στη θέση του, στόπερ. Θέλει δουλειά, γιατί έχει αδυναμίες για το επίπεδο της πρώτης ομάδας, στην οποία όμως έχει συμβόλαιο, αν και θα αγωνίζεται με τους Νέους.
 
Στράτος ΜΠΕΝΤΑΣ
Δεν πέρασε απαρατήρητος στο Ελατοχώρι (στις προπονήσεις έβαλε και τα γκολάκια του ως ακραίος επιθετικός), ωστόσο φάνηκε πως δεν έπιασε και την ευκαιρία από τα μαλλιά… Έχει δυνατότητες, ξέρει μπάλα, αλλά θα πρέπει να δουλέψει με μεγαλύτερη συγκέντρωση και προγραμματισμό στο στόχο. Επίσης, με συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα, αλλά θα παίζει στην Κ20.

Ηλίας ΝΤΟΥΝΗΣ
Ο πιο σοβαρός από τους «μικρούς» και ο πιο σωστός τακτικά (συναγωνίστηκε σε αυτόν τον τομέα και τους επαγγελματίες)… Ήταν ο πιτσιρικάς που ξεχώρισε και πιστοποίησε πως η σταθερά καλή περσινή σεζόν που πραγματοποίησε με την ομάδα Νέων δεν ήταν τυχαία. Μυαλωμένος και με πρωτοβουλίες, φάνηκε και στα φιλικά που ο Βοσνιάδης τού έδωσε την ευκαιρία. Ήταν θαρραλέος και με σωστές τοποθετήσεις ως αμυντικό χαφ. Έχει προοπτικές και «φώναξε» με την παρουσία του πως οι ιθύνοντες θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να του κάνουν συμβόλαιο, άσχετα αν συνεχίζει στην Κ20.
 
Τα φιλικά και οι σκόρερ
 
19/7: Εργοτέλης - Απόλλων 1-2 (Αλβάρεζ, Μπάρκογλου)
21/7: Απόλλων - Εθνική Κωφών 6-1 (Φαρινόλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου, Πετρόπουλος, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης)
26/7: Απόλλων - Πανιώνιος 0-0
30/7: Αναγέννηση Γιαννιτσών - Απόλλων 0-2 (Φαρινόλα, Πετρόπουλος)
1/8: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Απόλλων 1-5 (Μπάρκογλου 2, Κόρμπος 2, Αλβάρεζ).
3/8: Παναιτωλικός - Απόλλων 0-1 (Παντελιάδης)
10/8: Ατρόμητος - Απόλλων 3-1 (Πετρόπουλος)
  • Τα παρασκήνια μπορούν να περιμένουν και δεν θα χάσουν την αξία τους, έτσι αυτό το κομμάτι της στήλης πάει για την επόμενη εβδομάδα. Και για να σας αποζημιώσουμε για αυτή την αλλαγή σας παρουσιάζουμε το θέμα της… σουπερλιγκάτης Ριζούπολης.

-         Πατήστε ΕΔΩ για να το ΔΕΙΤΕ

Μοιραστείτε το: