20/05/2019

Προφάσεις εν αμαρτίαις

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 - 02:53
Αν και κάποιος φίλος μού ζήτησε να ασχοληθώ με την πολιτική επικαιρότητα, λυπάμαι, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα μπορέσω να του κάνω τη χάρη.
συνέχεια...

Η συγκάλυψη ενίοτε υποδηλώνει και συνενοχή

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 - 12:47
Αποχή, λέει, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Β' και της Γ' Εθνικής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Και αυτό γιατί, παρά τις προειδοποιήσεις τους, δεν έχουν καλυφθεί τα έξοδα για την ασφάλισή τους. Μάλιστα, διάβασα πολύ προσεκτικά και την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
συνέχεια...

Η μαγκιά και τα... καρύδια

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 - 03:40
Επηρεάστηκα από τον Παρατηρητή και επιστρέφω πιο αγριεμένη. Περίμενα, έκανα υπομονή και, παρότι είχα προειδοποιήσει πως καραδοκώ, κάποιοι δεν έδωσαν σημασία...
συνέχεια...

Τα "φαντάσματα" και η απάντηση!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 - 02:25
  Αέρας ανανέωσης πνέει εδώ και λίγες ημέρες στο apollon1891.gr... Είπαμε κι εμείς να ακολουθήσουμε τις επιταγές της επικαιρότητας, καθώς ανανέωση υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό με τη νέα “ελπιδοφόρα” κυβέρνηση, καθαρός αέρας φυσάει πλέον στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την κάθαρση, που μας άφησε όλους... ικανοποιημένους, και, το σημαντικότερο, ξεκινά επιτέλους το... ανανεωμένο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!
συνέχεια...

Θέατρο του Παραλόγου - πράξη πρώτη: Τα στημένα!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011 - 02:20
Μου φαίνεται πως με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα θα μετονομαστώ από Μάτα Χάρι σε Φαλακρή Τραγουδίστρια. Όταν ο Ιονέσκο έγραφε το συγκεκριμένο έργο κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '50 και με αυτό καθιέρωνε το Θέατρο του Παραλόγου, μάλλον είχε στο μυαλό του την Ελλάδα του 21ου αιώνα.Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες τα γεγονότα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως πολλοί Έλληνες, εξάλλου, και μπορεί να έχω πάθει μια σύγχυση, αλλά βαθιά μέσα μου πίστευα πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτόν τον έρμο τόπο.
συνέχεια...

Μάτα Χάρι, η επιστροφή

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 - 19:18
Λίγο καιρό έλειψα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και γυρνώντας βρήκα ένα μπάχαλο. Θα μου πείτε, τι λειτουργεί σωστά στην ελληνική πραγματικότητα για να λειτουργεί στο ποδόσφαιρο. Στημένοι αγώνες, παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατρεχάμενοι εμπλεκόμενοι, πλαστά έγγραφα, πρωταθλήματα που γίνονται με το ζόρι, Αρχές σε σύγχυση. Έπεσα από τα σύννεφα... Δεν μπορούσα να το πιστέψω... Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου;  
συνέχεια...
Σελίδα 1 από 2