04/06/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 - 08:12

Οργή λαού για το τεχνικό τρίο!

ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΤΟ ΤΙΜ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Πολλά χρόνια πίσω γύρισε ο Απόλλων την Κυριακή (13/2), όχι μόνο εξαιτίας της τρίτης συνεχόμενης ήττας (αυτή τη φορά από τον Βύζαντα με 0-1) αλλά και για τα όσα επακολούθησαν στη Ριζούπολη μετά το τέλος του ματς… Εκεί (στους διαδρόμους και έξω από την κεντρική θύρα) όπου περίπου 150 Απολλωνιστές, ανάστατοι, απογοητευμένοι, μα κυρίως οργισμένοι, περίμεναν για περίπου μία ώρα τον Καρούλια και τους δύο συνεργάτες του για να τους ζητήσουν το… αυτονόητο, την παραίτηση!

Ο κόσμος έκραξε άγρια το τεχνικό επιτελείο, που αποχώρησε με γοργά βήματα και σκυμμένα τα κεφάλια από το γήπεδο ακούγοντας τα εξ αμάξης… «Φύγετε, ρε, τι κάθεστε, λαμόγια… Ρε Καρούλια, σήκω φύγε και πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Δεν ντρέπεσαι, δεν έχεις φιλότιμο, τσίπα δεν έχεις; Και εσύ, Καρμίρη, και εσύ, Μακρή… Να εξαφανιστείτε όλοι! Μας κάνατε μπουρδέλο. Τι άλλο θέλετε, αρκετά λεφτά βγάλατε… Φύγετε, ανίκανοι, μας καταστρέψατε. Να πάτε στα γηπεδάκια σας…», είναι οι μόνες κουβέντες που επιτρέπεται να μεταφερθούν.

Η ένταση ήταν μεγάλη και κατά την αναμονή της εμφάνισης του τεχνικού τιμ, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και Απολλωνιστές μεταξύ τους! Και αυτό γιατί αρκετοί τα έβαλαν με τους οργανωμένους οπαδούς για την ήπια στάση που είχαν κρατήσει το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν ως συνυπεύθυνοι για την κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών, επειδή με τον τρόπο τους προστάτευσαν τον Καρούλια και τους συνεργάτες του… Τα χειρότερα, ωστόσο, αποφεύχθηκαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και έτσι η οργή δεν μεταφέρθηκε σε τρίτα πρόσωπα.

Μοιραστείτε το: