23/05/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 - 03:13

Έχουν «κλεισμένο» τον Παναγιώτη Λαγό στον Απόλλωνα!

Το a-sports.gr σας αποκαλύπτει το κόλπο γκρόσο με το διεθνή 29χρονο μπακ-χαφ, ο οποίος φέρεται να είναι προ των πυλών της Ριζούπολης

Έτοιμη για μια μεταγραφή-έκπληξη, που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί, φαίνεται να είναι η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, λογίζεται ως «κλεισμένος» από τους «κυανόλευκους»!

Στην επικείμενη μεταγραφή καθοριστικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο του Απόλλωνα, καθώς είχε παίκτη τον 29χρονο πλέον μέσο και τις δύο περιόδους που ήταν στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ το 2007-08 και το 2011-12.

Ταυτόχρονα, όμως, τον Λαγό τον γνωρίζει καλά και ο τεχνικός διευθυντής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ Δημήτρης Κοτταράς.

Αυτά, λοιπόν, τα δύο στοιχεία μέτρησαν περισσότερο ώστε ο Λαγός να δεχθεί την κατ’ αρχήν πρόταση που του έγινε, θέτοντας σε δεύτερο βαθμό (για να μην πούμε σε τρίτο) το οικονομικό σκέλος της επικείμενης μετακόμισής του στη Ριζούπολη. Και σε αυτή την άνεση σημαντική παράμετρο αποτελεί το εξαιρετικό συμβόλαιο που είχε ο διεθνής (9 συμμετοχές στην Εθνική με τελευταία παρουσία στις 29/3/2011) μπακ-χαφ στην ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα.

Ο Λαγός, που είναι εδώ και καιρό ελεύθερος, μέτρησε 11 συνολικά συμμετοχές στην ουκρανική Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2013 και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 αγώνες (βασικός σε όλους και αναντικατάστατος στους εννέα), ενώ τη δεύτερη περίοδο τα δεδομένα άλλαξαν με την έλευση νέου προπονητή στη Βόρσκλα Πολτάβα, με συνέπεια να αγωνιστεί μόνο για 28 λεπτά ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη (1-2) της ομάδας του με τη Ζακαρπάτια στις 31 Αυγούστου 2013. Εν συνεχεία άρχισαν οι ταραχές στην Ουκρανία και τελικά τον Ιανουάριο του 2014 ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος…

Η ποιότητα και οι δυνατότητες του Παναγιώτη Λαγού είναι δεδομένες, έχοντας παίξει μόνο σε επίπεδο Α’ Εθνικής (186 συμμετοχές με 13 γκολ στις δύο ομάδες που φόρεσε τη φανέλα τους, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την ΑΕΚ, και, εφόσον είναι σε καλή φυσική κατάσταση, συγκεντρώνει όλα τα προαπαιτούμενα για να κάνει τη διαφορά και να μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τον Απόλλωνα για μια πρωταγωνιστική πορεία στη Β’ Εθνική.

Μοιραστείτε το: