19/09/2019
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 - 10:00

Καλό... 2014 για Νίνη

Το λιγότερο ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ

Πριν το τέλος του Δεκέμβρη ο Σωτήρης Νίνης δεν πρόκειται να έχει τεθεί στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς.

Ο 23χρονος μέσος που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Και οι φόβοι που είχαν εκφραστεί από το ιατρικό επιτελείο επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Νίνης έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης το λιγότερο για ένα μήνα, με τον διεθνή μέσο να έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το 2014.

Χακβετάτζε.... τέλος

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση του Αλέκο Χακβετάτζα. Ο Γεωργιανός αμυντικός δοκιμαζόταν εδώ και καιρό στις προπονήσεις, είχε πείσει τον Στέφενς και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα του προταθεί τετραετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, προέκυψαν προβλήματα μιας και διαπιστώθηκε ότι ο Χακβετάτζε θα καταλαμβάνει θέση ξένου, αλλά και ότι θα πρέπει να κάνει μια χειρουργική επέμβαση στη μέση. Έτσι, ο Γεωργιάνος στόπερ δεν θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μοιραστείτε το: