17/09/2019
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 - 20:04

Τσιώλης: «Θα μπορούσε να δοθεί, θα μπορούσε και να μη δοθεί το πέναλτι…»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση με πιο ψύχραιμο μάτι για τη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς της Δευτέρας (2/12)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε τη Δευτέρα (2/12) από τον ΠΑΟΚ με 2-0, με τον Σάκη Τσιώλη να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου για αλλοίωση αποτελέσματος, εφόσον δεν υπήρχε παράβαση στο μαρκάρισμα του Μπέριου στον Νέτσιντ.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Ηπειρωτών θέλησε, μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, να διευκρινίσει τη θέση του σχετικά με τη φάση, έχοντάς τη δει στο ριπλέι και υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσε να δοθεί, αλλά θα μπορούσε και να μη δοθεί το πέναλτι.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που εγώ είπα, είναι πως αν δεν πρόκειται για πέναλτι, στο χρονικό σημείο στο οποίο σφυρίχθηκε, με τον αγώνα να πλησιάζει στο τέλος του, μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση του αποτελέσματος. Και νομίζω ότι με την ένταση του ματς, με κακό αποτέλεσμα για μας, είναι απόλυτα λογικό να κάνω αυτή τη δήλωση χωρίς να έχω δει καν τη φάση. Αυτό θα έλεγε οποιοσδήποτε προπονητής. Εξάλλου, δεν ξεσηκώσαμε τον κόσμο, δεν διαμαρτυρηθήκαμε έντονα στον διαιτητή, γιατί δεν συνάδει με το ήθος μας.

Με πιο ήρεμο μάτι και σαφώς βλέποντας το ριπλέι, μπορώ να πω ότι είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να δοθεί, όπως και να μη δοθεί. Είμαι πάντα ειλικρινής και αυτό που βλέπω το λέω. Στο πρωτάθλημα που συμμετέχουμε τέτοιες φάσεις έχουν δοθεί κατά κόρον και άλλες έχουν αγνοηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιώλης.

Παράλληλα, ο Θεσσαλός προπονητής υπογράμμισε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, σύμφωνα μ’ εκείνον, θα ήταν η ισοπαλία.

«Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, αλλά και εμείς στο τέλος του ημιχρόνου με εξ επαφής φάση του Ίλιτς, όπως και πριν το πέναλτι με τη φάση του Τόμας θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι η ισοπαλία τελικά θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», είπε ο Τσιώλης.

Μοιραστείτε το: