18/05/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 - 20:15

Επανορίζεται το ΠΑΟΚ Β' - Καβάλα

Η SL2 δικαίωσε τους «αργοναύτες» * Απαλλάχθηκε η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο Τζουκάνοβιτς

Δικαίωσε την ΠΑΕ Καβάλα η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας 2, την Παρασκευή (28/1), καθώς υποστηρίχθηκε ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β' ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της. Επομένως, ο εξ αναβολής αγώνας της 10ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 θα επανοριστεί σε νέα ημερομηνία.

Επίσης, την Παρασκευή (28/1), απαλλάχθηκε η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο πρώην προπονητής της, Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς, από την πειθαρχική παράβαση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που του είχε επιβληθεί στον αγώνα με τα Χανιά στις 29/12 του προηγούμενου έτους.

Η ενημέρωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ και τον DUKANOVIC DRAGAN από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, ήτοι από το αδίκημα της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που είχε επιβληθεί στον προπονητή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (αγώνας με ΠΑΕ Χανιά, 29.12.2021).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 29.12.21 μεταξύ της ΠΑΕ Καβάλα και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β, ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ Καβάλα. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β - ΠΑΕ Καβάλα».

Μοιραστείτε το: