26/01/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 - 20:36

Ιωνικός: Διαρκείας με μειωμένες τιμές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

«Η οικογένεια Τσιριγώτη αντιλαμβάνεται πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Νικαιωτών

Στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένες τιμές προχωρά η διοίκηση του Ιωνικού εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Τρίτης (7/12), η οικογένεια Τσιριγώτη «αντιλαμβάνεται πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους της ομάδας μας το επιθυμούν, να κάνουν δική τους την κάρτα διαρκείας και να βρεθούν δίπλα στον Ιωνικό στην κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, παρουσιάζει τις νέες μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που αφορούν τους αγώνες του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος Super League Interwetten, μαζί με τα πλέι-οφ/ πλέι-άουτ.

Η πρωτοβουλία αυτή, ανήκει στην οικογένεια Τσιριγώτη, που αντιλαμβάνεται πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους της ομάδας μας το επιθυμούν, να κάνουν δική τους την κάρτα διαρκείας και να βρεθούν δίπλα στον Ιωνικό στην κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν. Η δύναμη μας άλλωστε, είναι ο κόσμος μας. Είστε εσείς! Θυμίζουμε, πως στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμα της η ομάδα μας, συμπεριλαμβάνονται και αυτά με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η διάθεση-πώληση των καρτών διαρκείας, θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 - Νίκαια, θύρα οκτώ) καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, αριθμός κινητού τηλεφώνου, email.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν: Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19.

Κόστος διαρκείας ανά θύρα:

Θύρα 3 Rangers: 60 €

Θύρα 1-2: 100 €

Θύρα 5 VIP: 200 €

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812».

Μοιραστείτε το: