25/01/2022
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 - 22:27

Μεταξάς: «Να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε και να νικάμε τις μεγάλες ομάδες»

Αυτό τόνισε μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ μαχητικός ήταν κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ηρακλή Μεταξά να συγχαίρει τους παίκτες του, αλλά να σημειώνει ότι πρέπει να έρχονται και οι νίκες ενάντια στις μεγάλες ομάδες και να μην μένουν στις καλές εμφανίσεις.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των Ηπειρωτών στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του για ένα δεύτερο γκολ.

«Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι' αυτό φεύγουμε ηττημένοι.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε πού ήμασταν πριν τέσσερις μήνες και πού σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε.

Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σαββατοκύριακο για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος», δήλωσε ο Μεταξάς.

Μοιραστείτε το: