25/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 - 18:16

Πληρώνουν Τρίκαλα και Ολυμπιακός Β’

Απαλλάχθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή της SL2 Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου

Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν Τρίκαλα και Ολυμπιακός Β’ για τα «παρατράγουδα» της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2. 
Ο μεν ΑΟΤ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ και οι δε Πειραιώτες με 3.250 ευρώ, αντιθέτως απαλλάχθηκαν των κατηγοριών τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου. 
Αναλυτικά, οι σχετικές αποφάσεις όπως ανακοινώθηκαν από τη διοργανώτρια την Παρασκευή (19/11) αναφέρουν τα ακόλουθα: 
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη διάθεση επαρκών μπαλών για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Αναστάσιο Καζία από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας με ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, 1η αγωνιστική)

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β΄ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β τις χρηματικές ποινές α) 1500€ και β) 2.500€. Συνολική χρηματική ποινή 3.250 €.

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τον ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ α) Χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ (μη προσέλευση προπονητή στον αγώνα με ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, 1η αγωνιστική)».
Μοιραστείτε το: