27/01/2022
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 - 13:10

Επίθεση στον Άρη από τον Βόλο, που μιλά για ξεπερασμένες τακτικές

«Αφήστε τους ποδοσφαιριστές και ο καλύτερος ας κερδίσει», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Θεσσαλοί, που μιλούν για μπίζνες στην Ημαθία…

Τα «βέλη» του κατά του Άρη Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, μέσω ανακοίνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούν όσους προσπαθούν να «δυναμιτίσουν» το κλίμα της κυριακάτικης (7/11) αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να σταματήσουν αυτή την ξεπερασμένη και καταδικασμένη πρακτική.

Η ομάδα της Μαγνησίας, ελπίζουν ότι ο διαιτητής Κατσαντώνης, δεν θα επηρεαστεί υπέρ της ομάδας του Άρη, ενώ αφήνουν υπονοούμενα για το γεγονός ότι ο Καρυπίδης είχε στο παρελθόν επαγγελματική δραστηριότητα στο νομό Ημαθίας, από όπου προέρχεται ο ρέφερι Καραντώνης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος την Παρασκευή (5/11) αναφέρει τα εξής:

«Με ξεπερασμένες και καταδικασμένες στη συνείδηση του υγιούς φίλαθλου κόσμου προπαγανδιστικές πρακτικές, όλα τα φίλα προσκείμενα Μέσα Ενημέρωσης στον Άρη Θεσσαλονίκης έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια καλλιέργειας ενός αρνητικού κλίματος εν όψει του μεταξύ μας αγώνα της Κυριακής, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Επίκεντρο της “επιχείρησης” ο διαιτητής του αγώνα Καραντώνης, ευθύς ως ανακοινώθηκε ο ορισμός του από την ΚΕΔ, σε μια προφανή προσπάθεια, που ελπίζουμε ότι δεν θα αποδώσει καρπούς, να τον επηρεάσουν υπέρ της ομάδας τους.

Καλούμε όλους να σταματήσουν αυτήν την πρακτική που δυναμιτίζει χωρίς σοβαρό και ουσιαστικό λόγο το κλίμα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται να αναμετρηθούν δύο πολύ καλές ομάδες που παίζουν ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ας αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο γήπεδο και οι καλύτερος ας κερδίσει.

Δική μας απαράβατη αρχή είναι ότι οι διαιτητές οφείλουν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να αποδίδουν δικαιοσύνη και όχι να καθορίζουν αποτελέσματα.

Και σε τελευταία ανάλυση στο Νομό Ημαθίας, από το σύνδεσμό του οποίου προέρχεται ο κ. Καραντώνης, μπίζνες κατά καιρούς πραγματοποιούν παράγοντες του Άρη και όχι εμείς. Ελπίζουμε ότι οι επισημάνσεις μας θα εισακουστούν και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε».

Μοιραστείτε το: