05/06/2020
ΑΕΚ | Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 - 18:52

Στην αποστολή για Τριγλία ο Ανάκογλου

Αποθεραπεύτηκε σε χρόνο-ρεκόρ ο μέσος της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνέχισε την Παρασκευή (1/11) την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο (3/11) εντός έδρας αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας κι εν συνεχεία ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτήν θέση παίρνει ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος ξεπέρασε πολύ πιο νωρίς απ' ότι αναμενόταν το πρόβλημα στον ώμο του και επιστρέφει στα πλάνα του τεχνικού της Ένωσης.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει στον πάγκο ελλείψει παιχνιδιών στα πόδια του, ωστόσο δεν αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη του ματς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, ο Δέλλας αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Τσιρίλο, με τους Ράμα, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Κορδέρο και Πόποβιτς να είναι στην αποστολή, με έναν εξ αυτών να μένει την τελευταία στιγμή έξω από την 18άδα, καθώς υπάρχει ο περιορισμός των τεσσάρων ξένων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι εξής παίκτες: Βούρας, Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Σταθάκης, Ρόβας, Πεταυράκης, Παλιαρούτας, Κάτσικας, Καζβιρόπουλος, Γεωργέας, Γροντής, Αργυρίου, Ανάκογλου, Ράμα, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Κορδέρο, Πόποβιτς.

Μοιραστείτε το: