01/12/2020
Μπάσκετ | Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 - 00:27

Ο Σταύρος Ελληνιάδης νέος σύμβουλος διοίκησης της ΚΑΕ Άρης

Έτοιμος να βοηθήσει από νέο πόστο τους «κιτρινόμαυρους» ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής των «κίτρινων» και του Ολυμπιακού

Νιώθει ιδιαίτερη τιμή που θα βοηθήσει τον μπασκετικό Άρη από τη θέση του νέου συμβούλου διοίκησης. Ο λόγος για τον άλλοτε άσο του μπάσκετ, Σταύρο Ελληνιάδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα στους «κίτρινους».

Όπως ανέφερε ο ίδιος την Πέμπτη (22/10) στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη: «Θυμάμαι τον εαυτό μου, να φεύγει από τις προπονήσεις, τρέχοντας για να προλάβει τους αγώνες του ΑΡΗ στην τηλεόραση. Ανήκω στη γενιά, που μεγάλωσε με την ομάδα-μύθο και Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Μαζί του πήραμε παραστάσεις, δημιουργήσαμε τους δικούς μας ήρωες, αποκτήσαμε όραμα. Ο ΑΡΗΣ όλης της Ελλάδας, ερήμωνε τους δρόμους, έκλεινε τα θέατρα, καθήλωνε εκατομμύρια φιλάθλους μπροστά από τη μικρή οθόνη και οιστρηλατούσε 5.000 τυχερούς πιστούς, που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο, μετατρέποντας κάθε φορά το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σε μια από τις πιο καυτές έδρες σε όλη την Ευρώπη.

Τα λόγια είναι φτωχά, να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση συνεργασίας από τη διοίκηση του ΑΡΗ, ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και νιώθω ιερή υποχρέωση να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την προσπάθεια της ομάδας στη φετινή σεζόν. Είμαι ανυπόμονος να μπω στο «Nick Galis Hall» και να ζήσω την ατμόσφαιρα που μόνο οι Αρειανοί ξέρουν να δημιουργούν».

Μοιραστείτε το: