30/11/2020
Κύπελλο Ελλάδας | Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 - 17:26

Tρεις αναβολές στο Κύπελλο λόγω κορωνοϊού

Δεν θα γίνουν στις 28 Οκτωβρίου οι αγώνες Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Εορδαϊκός, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας - Φαλανιακός και ΠΑΟ Βάρδας - Α.Ο. Διαβολιτσίου

Kαι το Κύπελλο Ελλάδας πλήττεται από τον κορωνοϊό, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την Πέμπτη (22/10) την αναβολή τριών αγώνων της 1ης φάσης.

Συγκεκριμένα, δεν θα γίνουν στις 28 Οκτωβρίου οι αναμετρήσεις Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Εορδαϊκός, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας - Φαλανιακός και ΠΑΟ Βάρδας - Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής: «Τρεις αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναβάλλονται, κατόπιν σχετικής απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σε νέα ημερομηνία από την αρχικά ορισθείσα (28/10) θα πραγματοποιηθούν τα εξής παιχνίδια: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Εορδαϊκός

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας - Φαλανιακός

Πανβουπρασιακός - ΑΟ Διαβολιτσίου

Για τους δύο πρώτους αγώνες, η απόφαση ελήφθη διότι οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Καστοριάς έχουν τεθεί στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 - Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης. Για τον τρίτο αγώνα, η απόφαση ελήφθη κατόπιν εγγράφου του ΑΟ Διαβολιτσίου και σύμφωνα με όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Μοιραστείτε το: