30/11/2020
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 - 14:07

Σούντγκρεν: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον Άκη Μάντζιο»

Χαρούμενος ο Σουηδός μπακ για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Έλληνας τεχνικός του Άρη

Σε μέσο της Σουηδίας παραχώρησε συνέντευξη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος από την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Άκης Μάντζιος στον Άρη.

Ο Σουηδός μπακ, μάλιστα, τόνισε ότι το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση από τους «κίτρινους», ωστόσο η έλευση του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης του έδωσε ελπίδα και πίστη.

Αρχικά δήλωσε στο FotbollDirekt.se: «Ο νέος προπονητής μου έδωσε ελπίδα και έχει πίστη σε μένα την οποία και έδειξε μετά από τόσο μεγάλη απουσία μου».

Για την επιστροφή του, στην αρχική ενδεκάδα μετά από καιρό:

«Φυσικά και ένιωσα όμορφα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συμφωνήσουν πως όταν ένας προπονητής σε βλέπει και σε πιστεύει, αυτομάτως ανεβαίνεις επίπεδο αγωνιστικά. Δεν συναγωνιζόμουν με τους συμπαίκτες μου επί ίσοις όροις πριν στην ομάδα, για να παίξω, με τον προηγούμενο προπονητή.

Έχω μεγάλο σεβασμό στον νέο μου προπονητή, μου δίνει ενέργεια για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Ένα 90λεπτο, είναι πάντα ένα 90λεπτο. Πίστευα πως θα κουραζόμουν άλλα έγινε το αντίθετο. Ένιωσα αναζωογονημένος μετά το ματς. Ίσως ήταν από την μεγάλη αδρεναλίνη, αλλά ένιωσα πως επέστρεψα και μάλιστα σε καλή φόρμα».

Για το μέλλον του στον Άρη τόνισε: «Βδομάδα με βδομάδα, αυτό που έχει σημασία είναι να επικεντρώνονται στο αγωνιστικό και να παίζω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Ήμουν τόσο καιρό στο ψυγείο, που θα ήταν χαζό να σκεφτώ τίποτα διαφορετικό από το να παίζω και να είμαι σε καλή φόρμα. Δεν έχουμε ξεκάθαρους στόχους, όμως αναμφίβολα θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι ήταν κοντά στην έξοδο από τον Άρη το καλοκαίρι: «Ναι το ήθελα. Αλλά την ίδια στιγμή, το επεδίωκα γιατί ο τότε προπονητής δεν με ήθελε στην ομάδα. 

Μου στοίχισε αρκετά. Είναι πάντα άσχημο να μένεις εκτός, ειδικά αν δεν σου αξίζει. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, αλλά έμαθα από αυτή και δεν θέλω πλέον να κοιτάω στο παρελθόν. Σταμάτησε την βελτίωσή μου. Τώρα νιώθω δυνατός και έχω το μέταλλο που χρειάζεται. Έδωσα βάρος στην γυμναστική, στην μυϊκή μάζα αυτή την περίοδο, θα δούμε αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο».

 

 

Μοιραστείτε το: