31/10/2020
ΧΑΝΙΑ | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:25

Βοσνιάδης: «Οι καλές ομάδες κάνουν το δύσκολο να φαίνεται εύκολο...»

Ο προπονητής των Χανίων τόνισε ότι πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα του στην πρεμιέρα

Σε ακριβώς ένα μήνα ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 και ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης, αναφερόμενος στην κλήρωση που έγινε την Πέμπτη (24/9), τόνισε ότι δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Χανίων στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων», οι καλές ομάδες κάνουν το δύσκολο να φαίνεται εύκολο, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα του στην εντός έδρας πρεμιέρα με τη Δόξα Δράμας.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αν η ομάδα δεν είναι όπως πρέπει όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Όλη αυτή τη διαδικασία εμείς θα την κάνουμε εύκολη με τη δική μας καλή παρουσία. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Άρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι στον στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδα, να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται και να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το σημαντικό είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα και παιχνίδι με το παιχνίδι να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει ούτε εύκολη ούτε δύσκολη κλήρωση. Οι καλές ομάδες κάνουν το δύσκολο να φαίνεται εύκολο», ανέφερε ο Βοσνιάδης.

Στο μεταξύ, η προπόνηση της ημέρας ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σχέση με το υψηλής έντασης πρόγραμμα της Τετάρτης (23/9), με τους Κρητικούς να ξεκινούν με τεχνική, να συνεχίζουν με rondo και να ολοκληρώνουν με παιχνίδια τακτικής.

 

Μοιραστείτε το: