31/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:31

Απειλούν με παράδοση σφραγίδων οι 22 ομάδες της FL, αν δεν γίνει αναδιάρθρωση!

Με ομόφωνο ψήφισμα στην άτυπη τηλεδιάσκεψή τους

Είναι δεδομένη η επιθυμία των ομάδων της Football League να υπάρξει αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ώστε να καταργηθεί η FL και να γίνει η Σούπερ Λίγκα 2 με δύο ομίλους στη νέα σεζόν, και αυτό το αίτημα περιλαμβάνει το ψήφισμα που εξέδωσαν ομόφωνα οι 22 ομάδες στην άτυπη τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (10/9).

Πιέζοντας μάλιστα τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να προχωρήσει σε νομοθετική παρέμβαση, απειλούν ότι θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η άτυπη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League 2.

Ομόφωνα οι 22 ομάδες της Football League εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο τάσσονται υπέρ της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στον Υφυπουργό Αθλητισμού (συνεδρίαση 41/19.8.2020) για νομοθετική ρύθμιση εις τρόπον ώστε να γίνει κατάργηση της Football League και διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δυο ομίλους και οι ομάδες της FL θα απορροφηθούν στην Super League 2.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση νομοθετική παρέμβαση τότε οι ομάδες της Football League θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League».

Μοιραστείτε το: