24/09/2020
Πόλο | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 23:50

Πήρε Ίρβινγκ και Γραμματικό η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τους πρωταθλητές

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Ολυμπιακός στο πόλο την Τρίτη (4/8), γνωστοποιώντας την απόκτηση του Αμερικανού Μαξ Ίρβινγκ (ΦΩΤΟ) και του νεαρού Αχιλλέα Γραμματικού.

Ο 25χρονος περιφερειακός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ενώ ο 20χρονος αμυντικός έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων.

Η ανακοίνωση για τον Ίρβινγκ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαξ Ίρβινγκ. Ο διεθνής περιφερειακός από τις ΗΠΑ (ημ. γέννησης 21/5/1995) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυπιακού, ο Μαξ Ίρβινγκ ανέφερε τα εξής: “Eίναι μεγάλη τιμή να παίζεις για τον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον πρωταθλητή.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του”».

Η ανακοίνωση για τον Γραμματικό: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Γραμματικό. Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Ο Αχιλλέας Γραμματικός στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Είναι όνειρο ζωής που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και ανυπομονώ να αρχίζει η καινούργια σεζόν”».

Μοιραστείτε το: