28/09/2020
Άλλα αθλήματα | Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 - 20:17

Στεφανίδη: «Γιατί επιτρέπεται ο κόσμος σε συναυλίες και παραστάσεις και όχι στους αγώνες;»

Η εύλογη απορία της πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ

Τη δυσαρέσκειά της για την απαγόρευση σε έστω περιορισμένο αριθμό φιλάθλων να παρακολουθούν αγώνες εν μέσω κορωνοϊού εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Με κυριακάτικη (2/8) ανάρτησή της στο twitter η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ ανέφερε ότι υπάρχει αδικία προς τον αθλητισμό, την ίδια στιγμή που επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό θεατών να δίνουν το «παρών» σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, εκφράζοντας έτσι την εύλογη απορία της.

Υπήρξε, μάλιστα, και αντίδραση της πρωταθλήτριας του τένις Μαρίας Σάκκαρη, που έγραψε με τη σειρά της «ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ», με τη Στεφανίδη να συνεχίζει αναφέροντας: «Άρα αδικείται ο αθλητισμός, σωστά; Πρέπει να βγαίνουμε, καλή ώρα, να κάνουμε δημόσια παράπονα για να υπάρχει μια ισότητα;».

Μοιραστείτε το: